86 Eighty-Six Sezonul 2 va fi lansat în toamna 2021; Data lansării în octombrie?

Da, fanii animelor, așteptarea voastră se termină, ca serialul preferat 86 Optzeci și șase va lansa în sfârșit cel de-al doilea sezon. În cele din urmă, după mult timp, 86 Eighty-Six Sezonul 2 va fi lansat. Teaserul promoțional pentru serial este deja lansat. Rămâneți pe fază pentru a afla totul, chiar aici!

Când va fi lansat sezonul 2 „86 Eighty-Six”?

Data oficială de lansare a ieșit! 86 Eighty-Six Sezonul 2 sau mai precis Sezonul 1 Partea 2 este programat să aibă premiera sâmbătă, 2 octombrie. De asemenea, s-ar putea muta în 3 octombrie, duminică, deoarece va diferi în funcție de ora de lansare regională.Care poate fi intriga previzibilă pentru sezonul 2 „86 Eighty-Six”?

Trailerul promoțional al sezonului 2 86 Eighty-Six este acum lansat. În ultimul sezon, am văzut rămas-bunul Escadronului Spearhead. Acum, ce este pregătit pentru public? Este evident că pentru trailerul promoțional avem mult mai mult conținut interesant care vine la noi în al doilea sezon al emisiunii. Se pare că Lena va prelua controlul deplin asupra Escadrilului Brisingamen. Nu numai că, dar și Ernst Zimmerman va apărea în sezonul viitor pentru a vedea analiza rezultatului.

Toți colegii lui îl informează că chiar nu văd nicio speranță. Toți cred că captivii lor de spioni de informații din Republica San Magnolia sau din orice altă țară similară sunt cu adevărat departe de vederea lor. Pe de altă parte, Zimmerman le face o vizită pentru a le afla unde se află. Vrea să știe dacă au reușit să realizeze un nou tip de Legiune sau purtători pentru arme biologice. De asemenea, recomandă insistent să scapi de ele complet, pentru a menține siguranța Federației.

Rezumatul oficial al 86 Eighty-Six Sezonul 2, Episodul 1 este de asemenea lansat pe Crunchyroll. Din păcate, Lena a fost retrogradată de la nivelul major la nivelul căpitanului. Ea a folosit mortarele militare în mod ilegal în timpul ultimei sale misiuni, pe care a făcut-o împreună cu Escadrila Spearhead. Nu numai atât, dar Lena încă nu poate să-și ia din minte gândul la prietenii ei, care au decis să iasă din liga Optzeci și șase. Toți au părăsit Escadronul Spearhead pentru a căuta un loc mai bun și mai sigur.

Mai multă poveste distractivă și interesantă vă așteaptă în al doilea sezon al serialului. Crunchyroll ne-a oferit deja rezumatul oficial al emisiunii. Se pare că noul Captainhead al Escadronului Spearhead va merge pentru o luptă fără sfârșit. Aceasta înseamnă că avem mai multă acțiune pregătită pentru noi toți. Această bătălie ar putea schimba totul. Cu siguranță vom pierde multe dintre personajele noastre preferate ale serialului în acest câmp de luptă periculos. Atacurile dintre Republica San Magnolia și Imperiul Giad au distrus deja multe lucruri în ultimul sezon al emisiunii. Ești gata să fii martor la misteriosul spectacol de thriller?

Urmăriți și: Seraph Of The End Sezonul 3 Data de lansare și predicții pentru noul sezon

Unde poți urmări sezonul 2 „86 Eighty-Six”?

Puteți viziona Sezonul 2 exclusiv pe platforma online Crunchyroll, în fiecare sâmbătă. Trebuie să vizionezi toate episoadele în japoneză, dar vei primi subtitrări în engleză împreună cu el, așa că nu trebuie să-ți faci griji dacă nu cunoști japoneză.

86 Eighty-Six Sezonul 2 Trailer oficial