Actualizare a caracteristicilor aplicației Microsoft Office: acum are opțiunea mult așteptată de transcriere a înregistrărilor vocale pentru Android

Aplicația Microsoft Office pentru Android primește astăzi o nouă componentă - capacitatea de a înregistra capturi vocale cu transcriere live. Actualizarea este accesibilă doar de către toate conturile pentru clienții care au încercat programul beta pe Google Play Store și însoțește adaptarea 16.0.14026.20172 a aplicației.

Captarea vocii este o componentă cu adevărat clară. Puteți ajunge la el din simbolul mare „+” din partea inferioară a ecranului aplicației și, din acel moment, puteți începe doar cronica atingând butonul receptorului. Cronicile sunt transcrise live ca o chestiune normală și apoi ar putea fi salvate în design audio alături de transcriere. Aplicația poate percepe, de asemenea, diverși vorbitori și poate separa discursul pentru fiecare vorbitor din transcriere. Dacă ar fi greșeli în transcriere, este posibil să editați conținutul ulterior.



Această componentă pare să extindă munca pe care Microsoft a făcut-o în mod eficient în ceea ce privește aspectele importante legate de voce, cum ar fi Transcribe for Word, care a fost trimis în vara precedentă. Aplicația portabilă Office a devenit, de asemenea, un centru pentru o mulțime considerabilă de puncte importante ale Microsoft Office, făcând-o un instrument incontestabil adaptabil. Aplicația a fost trimisă pentru prima dată în urmă cu un an și, pe lângă faptul că reunește Word, Excel și PowerPoint, coordonează dispozitive precum Microsoft Lens (în trecut Office Lens), Forms și partajarea de documente de la distanță de vecinătate. De asemenea, poate ajunge la notele tale neplăcute și poate deschide înregistrări PDF.

Evidențierea transcrierii schimbă discursul într-o transcriere a cărții cu fiecare vorbitor izolat individual. După discuție, întâlnire sau întâlnire, puteți reveni la anumite părți ale contului redând sunetul marcat cu ora și editați transcrierea pentru a face modificări. Puteți salva transcrierea completă ca raport Word sau puteți adăuga fragmente din ea în înregistrările existente.

Puteți transcrie discursul în două moduri:

• Înregistrați direct în Word

• Încărcați un document audio

Comunicați cu transcrierea

Foaia matricolă este legată de înregistrarea la care este conectată până când o eliminați. În cazul în care închideți și reluați foaia sau închideți și returnați arhiva, transcrierea rămâne salvată împreună cu raportul.

Puteți coopera cu transcrierea în câteva moduri diferite.

Accesați documentul audio

Documentul audio, indiferent dacă este înregistrat sau transferat, este salvat în organizatorul Fișiere transcrise din OneDrive.

Redați sunetul

Utilizați comenzile din cel mai înalt punct al foii de transcriere pentru a reda sunetul. Segmentul de transcriere aplicabil apare pe măsură ce se redă.

 • Selectați marcajul de timp al oricărei zone de transcriere pentru a reda acea parte a audio.
 • Schimbați viteza de redare la 2x.

Reetichetați un difuzor sau editați o parte

Administrarea transcripției distinge și izolează diverși vorbitori și le marchează „Speaker 1”, „Speaker 2” și așa mai departe. Puteți edita marca difuzorului și schimba toate evenimentele acestuia în ceva diferit. De asemenea, puteți edita substanța unui segment pentru a aborda orice probleme în transcriere.

1. În foaia de transcriere, plutiți peste o parte pe care trebuie să o editați.

2. Selectați simbolul Editați zona transcriere.

3. Editați substanța sau schimbați numele. Pentru a modifica toate aparițiile unui nume, selectați Schimbați tot difuzorul [x].

4. Pentru a salva modificările, selectați simbolul Confirmare.

Adăugați o transcriere la înregistrare

Spre deosebire de Dictate, Transcribe nu adaugă automat audio la înregistrare. Toate lucrurile luate în considerare, din foaia de transcriere, puteți adăuga întreaga transcriere sau zone explicite ale acesteia la înregistrare:

 • Pentru a adăuga un anumit segment de transcriere, plutiți peste segment și selectați zona Adăugare pentru a arhiva simbolul.
 • Pentru a adăuga întreaga transcriere la raport, selectați Adăugați tot la înregistrare.
 • Pentru a șterge transcrierea sau a crea una nouă, selectați Transcriere nouă. Puteți stoca doar o transcriere pentru fiecare înregistrare; în cazul în care faceți o nouă transcriere pentru raport, transcrierea curentă va fi ștearsă. Cu toate acestea, toate segmentele de transcriere pe care le-ați adăugat la înregistrare rămân în raport, dar nu în foaia de transcriere.

Redenumiți un document audio înregistrat

Puteți redenumi un document audio care a fost înregistrat.

1. Accesați plicul Fișiere transcrise din OneDrive sau, în cel mai înalt punct al foii de transcriere, faceți clic pe numele contului. În momentul în care apare interfața playerului audio, închideți-o pentru a reveni la organizatorul de fișiere transcrise.

2. Găsiți-vă cronica, în acel moment selectați Acțiuni > Redenumiți în mod constant înregistrarea contului.

3. Închideți foaia de transcriere în Word și apoi returnați-o pentru a vedea actualizarea numelui.

Partajarea transcrierii și înregistrarea

Puteți împărtăși cuiva transcrierea în două moduri:

 • Selectați opțiunea Adăugați tot pentru a raporta captura pentru a adăuga întreaga transcriere la arhiva dvs., în acel moment, partajați înregistrarea Word, desigur. Transcrierea va apărea ca conținut obișnuit în arhivă și va exista un hyperlink către înregistrarea audio în raport.
 • Distribuiți raportul Word nu este surprinzător. Beneficiarul poate deschide foaia de transcriere pentru a comunica cu transcrierea. Pentru a vă asigura protecția, redarea înregistrării audio nu este, desigur, accesibilă în foaia de transcriere pentru oricine cu care partajați arhiva Word.

De asemenea, puteți partaja transcrierea și permite redarea documentului audio în foaia de transcriere:

1. Pe formularul dvs. de arhivă Word, faceți clic pe numele fișierului în cel mai înalt punct al foii de transcriere pentru a merge la locul în care este salvat documentul audio în OneDrive.

2. Se va deschide organizatorul Fișiere transcrise din OneDrive.

3. Găsiți-vă contul, în acel moment selectați Acțiuni > Partajare și adăugați adresa de e-mail a persoanei cu care trebuie să partajați cronica.

4. De asemenea, partajați înregistrarea Word, desigur.

5. Persoana cu care ați partajat atât arhiva Word, cât și înregistrarea audio va dori de fapt să deschidă raportul Word, să deschidă foaia de transcriere și să colaboreze atât cu transcrierea, cât și cu documentul audio.

Accesibilitatea limbii și condițiile prealabile ale cadrului

 • Transcrierea funcționează cu limba pe care ați configurat-o ca limbă de editare în Office. În prezent, doar en-US este susținută.
 • Încercăm ca Transcriere să fie accesibil în mai multe zone și dialecte.
 • Transcrierea necesită o asociere pe internet.
 • Transcrie doar oferte cu noile Microsoft Edge și Chrome.

Date semnificative despre Transcribe

Transcriere este unul dintre serviciile inteligente Office, care transmite forța cloud-ului către aplicațiile Office pentru a vă ajuta să economisiți timp și să obțineți rezultate mai bune.