Alexandra Daddario SE DESCHIDE despre marele ei debut în MCU

Introducere

Așadar, întrucât noi, fanii Marvel, așteptăm multe filme viitoare în următorii doi ani, avem și câteva filme în minte pe care suntem dornici să le urmărim oricum. Unul dintre aceste filme cele mai așteptate este Fantastic 4 . Au existat nenumărate speculații și zvonuri cu privire la data lansării acestui film, dar, în realitate, nu am scos încă nimic util din MCU. Deocamdată, avem știri cu adevărat interesante de la unele surse externe despre turnarea Fantastic 4. Deci, așa cum spun rapoartele, va Alexandra Daddario joacă un rol în versiunea Marvel a Fantastic 4? Pentru a fi mai precis, va juca rolul unei femei invizibile în filmul Fantastic 4? Iată ce știm despre Daddario care joacă rolul.

Alexandra Daddario chiar va relua rolul?

Deci... aici vine subiectul principal de astăzi. O vom vedea pe Alexandra Daddario jucând rolul Femeii Invizibile în versiunea Marvel a Fantastic 4? Zvonurile și bârfele care circulă confirmă că ea va juca rolul în viitorul film Marvel Cinematic Universe, cumva. Ei bine... în ceea ce privește bârfele, acestea sunt doar zvonuri care sunt răspândite de fani. Acest subiect exact se bazează pe zvonuri care s-au răspândit ca un incendiu de pădure în urmă cu un an, iar traseul său este încă în desfășurare ici și colo!Un fel de bârfe asemănătoare se întâmplă cu privire la rolul pe care îl joacă Emily Blunt . Oricum, ea a negat total zvonurile. Pe de altă parte, Alexandra Daddario a rămas tăcută despre toate aceste bârfe. Așadar, întrucât putem spune că rolul nu este încă confirmat de actriță, nu putem exclude posibilitatea ca ea să repete rolul Femeii Invizibile.

Deși acest zvon este făcut de fanboys Marvel, am mai văzut că speculațiile și previziunile fanilor s-au adeverit în multe cazuri. Deci, în acest caz, predicția lor s-ar putea să devină realitate! Deși, nu avem altă opțiune decât să așteptăm până când castingul este confirmat de Marvel.