Angelina Jolie CONSPIRĂ și Își FOLOSEȘTE COPIILOR pentru a se întoarce la Brad Pitt pentru că a divorțat-o

Controverse dintre Angelina Jolie și Brad Pitt

Angelina Jolie și Brad Pitt au fost unele dintre cele mai faimoase și cunoscute cupluri din lume. Indiferent de cum au fost lucrurile, au ales să se despartă în 2017. Relația cuplului s-a deteriorat de îndată ce s-au căsătorit. „Ea a presupus că odată ce [s-au căsătorit], cearta va înceta”, a declarat o sursă. În schimb, totul s-a înrăutățit pur și simplu. La scurt timp după ce au spus „Da”, dragostea și dragostea lor pentru celălalt au dispărut. Vedeta Money Ball ar fi devenit din ce în ce mai frustrată de stilul parental al Angelinei Jolie, iar Jolie nu a vrut să se căsătorească în primul rând.

Lupta lui Angelina Jolie și Brad Pitt pentru custodia copiilor

Potrivit unei surse, Angelina Jolie și Brad Pitt sunt pe aceeași pagină când vine vorba de a-și susține copiii pe măsură ce cresc. Cel mai mic copil al lor este acum în preadolescență, iar cel mai mare are 20 de ani. Este esențial pentru pereche să rămână implicată în viața copiilor lor în anii lor de formare și se presupune că reușesc să o facă bine în calitate de copărinți în timp ce jongla cu problemele legale. Este minunat să auzi că Angelina Jolie și Brad Pitt își lasă diferențele deoparte pentru a-și susține copiii. Cuplul s-a separat oficial în 2019, dar de atunci au avut probleme grave cu privire la custodia copiilor lor. Cele mai recente evoluții în situația lor juridică actuală sunt dificile. Brad Pitt și Angelina Jolie au primit custodia comună a copiilor lor în iunie. Angelina Jolie, pe de altă parte, a ales să conteste rapid hotărârea după ce a fost pronunțată, trei dintre copiii ei cei mai mari căutând să fie mai implicați în proces și să depună mărturie.Angelina Jolie a susținut că Brad Pitt a comis acte de violență domestică împotriva ei și a copiilor lor înainte ca judecătorul să acorde custodia comună. Maddox, fiul lor cel mare, a depus chiar mărturie împotriva tatălui său într-un discurs presupus nemăgulitor. Se spune că Maddox a spus că intenționează să renunțe la „Pitt” din numele său și că relația lor este „inexistentă”. Există, de asemenea, o problemă cu judecătorul ales pentru caz, despre care Jolie solicitase anterior să fie scos din caz din cauza legăturilor cu avocații lui Pitt.

Angelina Jolie și Brad Pitt au și ele anumite atuuri care trebuie împărțite în mijlocul tuturor acestor lucruri. În general, familia Pitt-Jolie are multe de făcut, dar este minunat să știi că copiii lor sunt sprijiniți pentru dezvoltarea abilităților lor.

Condiția de divorț a Angelinei Jolie și Brad Pitt

Apelul lui Brad Pitt la un ordin al unei instanțe inferioare de descalificare a judecătorului în lupta sa pentru custodie cu Angelina Jolie a fost respins de Curtea Supremă din California miercuri. Instanța a respins o cerere de revizuire a unei decizii a curții de apel din iunie care a decis că judecătorul privat care judecă cazul ar trebui să fie descalificat pentru că nu și-a dezvăluit legăturile de afaceri avocaților lui Pitt. Decizia Curții Supreme pune capăt acestei decizii. Înseamnă că bătălia pentru cei cinci copii minori ai cuplului, care părea să se apropie de final, ar putea fi acum la început.” Doamna Jolie este concentrată pe familia ei și este încântată că comportamentul lipsit de etică nu va ghida bunăstarea copiilor ei”, a declarat avocatul ei, Robert Olson, într-un e-mail. Avocatul lui Pitt a susținut anterior că încercarea lui Jolie de a-l descalifica pe judecător a fost motivată de dorința de a preveni intrarea în vigoare a hotărârii judecătorești privind custodia provizorie, care l-a favorizat pe Pitt. Hotărârea Curții Supreme, potrivit unei declarații publicate de Pitt miercuri, „nu afectează cantitatea incredibilă de dovezi faptice care i-au determinat pe judecătorul de fond – și pe mulți experți care au depus mărturie – să ajungă la determinarea lor fără echivoc cu privire la ceea ce este în interesul superior. a copiilor.”