Batwoman Sezonul 3 Episodul 3 „Freeze” va fi lansat la această dată pe CW

Episodul 2 din ‘ Batwoman Sezonul 3 începe cu o crimă îngrozitoare submarin, pe care Ryan este chemat să o investigheze. În plus, o întâlnește pe Jada Jet, o femeie bogată care pare a fi conectată. Alice este eliberată în cele din urmă, iar Sophie urmărește un sfat despre „ucigașul de crocodili”. Acum, în timp ce așteptăm lansarea următorului episod, am dori să vă spunem tot ce știm despre el!

Este lansat trailerul pentru The CW’s Batwoman Sezonul 3 Episodul 3: Freeze. Javicia Leslie, Dougray Scott, Elizabeth Anweis, Meagan Tandy, Camrus Johnson, Nicole Kang și Rachel Skarsten apar în Batwoman.

Showrunnerul Caroline Dries a produs și a scris programul, care a fost creat de Greg Berlanti.Un eveniment tragic din centrul orașului Gotham o informează pe Batwoman (Javicia Leslie) și, de asemenea, Echipa Bat despre faptul că încă un trofeu pierdut a căzut în mâini incorecte. Mai mult, un nou venit al familiei Jet apare atunci când Marquis Jet (Nick Creegan) ajunge să facă o apariție neinvitată, perturbând un moment foarte privat dintre Ryan și Jada (Robin Givens). Pe străzi, criogenia se vorbește în oraș, iar Sophie (Meagan Tandy) continuă să reamintească tuturor că este o războinică, mai ales în circumstanțe periculoase. Batwing (Camrus Johnson) trebuie să stabilească dacă este capabil să-și facă apariția din nou, în timp ce Jurământul Hipocratic creează un moment tensionat de afecțiune între Alice (Rachael) și noul doctor de la dispensarul Mary (Nicole Kang).

Unde să vizionezi Batwoman Sezonul 3 Episodul 3?

Fiecare episod din BATWOMAN va fi accesibil gratuit, fără măcar abonament, autentificare sau autorizare pe aplicația CW și CWTV.com a doua zi după difuzare.