Blade Runner Black Lotus Episodul 6 Data difuzării, scurgeri, previzualizare și discuții spoiler

Introducere

Reînvierea francizei pierdute a Blade Runner a fost, fără îndoială, o sarcină pe care o poți numi ceva riscant pentru toți factorii legați de ea. Dar după succesul fiecărui episod, putem spune că s-ar putea să merite riscul. Cele cinci episoade anterioare ale acestui spectacol au reușit să creeze cu succes atmosfera unei povești uimitoare. În Episodul 5 de la Blade Runner Black Lotus, am văzut-o pe Elle va începe să-și facă o mișcare pentru a se răzbuna pe inamicii săi și se infiltrează în baza inamicilor săi. Așadar, pentru subiectul de astăzi, vom merge cu tot ce trebuie să știți despre Episodul 6.

Data de lansare așteptată pentru Blade Runner Black Lotus Sezonul 1 Episodul 6

Blade Runner Black Lotus Episodul 6 se intitulează „Persistența memoriei”. Emisiunea a început să fie difuzată pe 14thnoiembrie a acestui an și în cele din urmă a câștigat multă popularitate. După ce a fost lansat cel de-al cincilea episod săptămâna trecută, acum este timpul pentru al șaselea. Deci, Blade Runner Black Lotus Episodul 6 este programat să fie difuzat pe 12thÎn decembrie a acestui an, spectacolul va fi disponibil la 20:00 PST pe serviciul online al Adult Swim. Durata medie de rulare a fiecărui episod din Blade Runner Black Lotus este de aproximativ 22 de minute.În acest context, trebuie să știți că serialul este produs de Sola Digital arts, iar regizorii sunt Kenji Kamiyama și Shinji Aramaki. Serialul va avea 13 episoade în total, care vor fi lansate săptămânal.

Recapitulare a episodului anterior

Înainte de a trece la spoilerele pentru Blade Runner Black Lotus Episodul 6, să aruncăm o privire rapidă în cel precedent. Al cincilea episod din Blade Runner Black Lotus a fost intitulat „Presiunea”. Personajul nostru principal, Elle, își începe acțiunea împreună cu Joseph pentru a-și îndeplini misiunea pe baza informațiilor pe care le-a obținut până acum. Deci, ea plănuiește să se răzbune pe dușmanii ei. Dar, pe de altă parte, șeful poliției Grant ordonă o vânătoare de oameni în masă pentru a o identifica și a o elimina.

Spoileruri anticipate pentru Blade Runner Black Lotus Sezonul 1 Episodul 6

Acum, venind la spoilerele pentru Episodul 6 din Blade Runner Black Lotus, vom vedea că, în ciuda faptului că este bântuită de poliția LAPD, Elle o va face să se miște asupra dușmanilor săi pentru a se răzbuna, se infiltrează în baza inamicilor săi și va fi forțat să ia pe cineva ca ostatic. În această situație, șeful Grant își va trimite întăririle.

Citește și:Batwoman Sezonul 3 Episodul 8 Data lansării a fost CONFIRMATĂ de CW

Casting pentru Blade Runner Black Lotus Sezonul 1

Când și unde să vizionezi?

Dacă ești interesat să urmărești Episodul 6 în direct și ai o conexiune prin cablu funcțională acasă, îl poți urmări pe canalul oficial al Adult Swim. Și, din întâmplare, dacă ratați transmisiunea în direct, o puteți urmări oricând pe site-ul oficial și aplicația Adult Swim.