Blake Lively este pregătit să revină în timp ce perioada sabatică de lungă durată a lui Ryan Reynolds se apropie de sfârșit

În cele din urmă, perioada sabatică a lui Ryan Reynolds a ajuns la sfârșit. Se pare că vedeta este gata să revină în industrie. Anul sabatic al lui Ryan Reynolds a fost un șoc pentru fanii săi. Dar recent, am auzit asta Ryan Reynolds și Blake Lively lucrează la DCEU proiect. Se întorc cei doi în industrie? Sunt zvonurile de acolo, chiar adevărate? Rămâneți la curent cu noi, pentru a afla totul despre asta, chiar aici.

Ryan Reynolds, o perioadă sabatică de actorie

Anul trecut, la mijlocul lunii octombrie, Ryan Reynolds a anunțat despre perioada sabatică de actorie. Se pare că actorul era epuizat de volumul de muncă. În plus, nu a fost capabil să ofere multe familiei sale. Munca l-a ținut mereu în locuri diferite. Simțea că se desparte de familia lui. Astfel, o pauză era necesară pentru el. Pauza lui din cariera de actor a fost un șoc imens pentru fanii săi. Ultimul său film, ' Notă roșie “, a fost lansat anul trecut în luna decembrie, pe platforma gigantică a Netflix .Într-un interviu exclusiv, Ryan a vorbit despre perioada sa sabatică. Era prins de filmele și emisiunile lui. Vrea să se concentreze mai mult asupra copiilor săi. Recent, am auzit despre Notă roșie partea 2 . Se pare că producția plănuiește un film sequel. Evident, vor ca vechea distribuție să revină pe scenă. Ryan Renolds a oferit o performanță extraordinară în recentul său film Netflix. Se pare că perioada sabatică de actorie a lui Ryan se va încheia în curând.

Blake Lively este gata să revină în industrie

Cuplul de putere, Blake Lively și Ryan Reynolds sunt căsătoriți de peste 9 ani. Sunt cunoscuți pentru chimia lor imensă și pentru legătura lor amoroasă. Cei doi au fost întotdeauna unul lângă celălalt. Blake a fost, de asemenea, surprins de decizia lui Ryan. Dar, în cele din urmă, ea a înțeles sentimentele soțului ei și a decis să-l sprijine în decizia lui.

Cuplul a luat o scurtă pauză de la munca lor. Dar din când în când, primim poze confortabile cu ei. Se pare că se bucură de perioada liberă. Ei dedică timpul necesar copiilor lor și se bucură din plin de pauză. Cuplul împarte trei fiice, și anume, James, Inez și Betty. Fanii așteaptă curioși să-și vadă revenirea în industrie. Dar când se va întâmpla?

Am auzit câteva zvonuri care spun că cei doi vor reveni în curând în industrie. Nu numai asta, dar există unele zvonuri care spun că se vor întoarce la franciza DC. Detaliile proiectului sunt încă confidențiale. Până acum cei doi au tăcut cu privire la zvonuri. Dar vă puteți aștepta să veți auzi de ei foarte curând. Cu siguranță vă vom actualiza mai multe despre asta, de îndată ce vom primi ceva nou pe acest subiect. Asta este tot pentru moment, pentru a primi mai multe actualizări despre cele mai recente bârfe și emisiuni ale celebrităților, rămâneți conectat cu noi, chiar aici.

EticheteBlake Lively DCEU Netflix Notă roșie Ryan Reynolds