Boruto Episodul 225 Data lansării anime, spoilere și răsturnări ale intrigii

Boruto: Naruto Next Generations este un serial anime japonez bazat pe seria manga de Ukyō Kodachi și Masashi Kishimoto. Este, de asemenea, un spin-off al seriei anime originale Naruto, care se bazează și pe manga de Masashi Kishimoto. În acest articol, vom discuta despre Boruto Episodul 225 și spoilerele acestuia.

Mai multe despre seria Manga Parent Naruto

Naruto urmărește un băiat pe nume Naruto Uzumaki, care este un ninja. El visează să devină liderul satului său, Hokage. În sfârșit, începe să devină bine cunoscut în anii adolescenței.

Naruto își urmează căutarea de a deveni Hokage și toate provocările pe care trebuie să le facă față pe drum.Naruto este un manga și un anime super de succes. A avut o mulțime de spectatori și cititori și a vândut peste 250 de milioane de exemplare.

Boruto: Naruto Next Generations

Boruto: Naruto Next Generations a avut premiera pe 5 aprilie 2017.

Acest anime reia după evenimentele din Naruto. Urmează un alt băiat pe nume Boruto Uzumaki, fiul lui Naruto, care trebuie să se confrunte cu rivalul său Kawaki în timpul distrugerii satului său. Boruto se simte trădat de tatăl său și se învinovățește pentru asta, așa că vrea să-și impresioneze tatăl făcându-se bine la examenul Chunin.

Boruto trebuie să treacă prin multe pentru a face asta și a-și atinge scopul final, în cele din urmă.

Boruto: Naruto Next Generations Director și echipaj

Boruto: Naruto Next Generations este regizat de Noriyuki Abe, Hiroyuki Yamashita, Toshirō Fujii și Masayuki Kōda și este produs de studiourile Makoto Hijikata, Kōichi Machiyama și Pierrot.

Este scris de Ukyō Kodachi, Makoto Uezu și Masaya Honda.

Muzica este o parte importantă a oricărui anime. Pentru Boruto: Naruto Next Generations, muzica este de Yasuharu Takanashi și Yaiba.

Unde să vizionezi Boruto: Naruto Next Generations?

Noile episoade din Boruto: Naruto Next Generations sunt lansate pe TXN (TV Tokyo) și pot fi transmise și online pe AnimeLab și Funimation.

Telespectatorii care nu locuiesc în Japonia îl pot viziona pe VRW și Funimation.

Boruto: Naruto Next Generations Episodul 225 Data și ora lansării

Noi episoade sunt lansate în fiecare miercuri. Boruto Episodul 225 va fi lansat pe 21 noiembrie 2021, la ora 17:30, ora standard a japonei (JST).

Citește și: Ahiru No Sora Sezonul 2 Netflix Data de lansare a fost confirmată pentru 2022

Boruto: Naruto Next Generations Episodul 225 Intriga

Boruto Episodul 225 va continua după ce Houki l-a învins pe Inoji. Iwabe și Wasabi se vor lupta în timpul examenului Chunin. Amândoi luptă pentru titlul de Hokage și trebuie să-l învingă pe celălalt pentru a-l obține.

Terenul se va construi pe aceste linii.

Episodul 224 Recap

Anterior, părinții lui Wasabi au venit să o încurajeze și au decis că ea a devenit Chunin.

Bunica lui Wasabi a fost și ea acolo și a avut doar laude pentru clanul lor. Familia a fost fericită să o vadă devenind primul Chunin din familie. Bunica îi mai spune că Pisica Legendară le-a dat un secret care a fost transmis în clanul Izuno de ani de zile.

Potrivit familiei lui Wasabi, Hokage nu sunt Shinobi obișnuiți și, prin urmare, nu pot deveni unul. Wasabi crede că povestea auzită de Iwabe cu privire la Jutsu legendar este doar o poveste și nu este reală. Wasabi l-a salvat invocându-l pe legendarul Jutsu, în timp ce a căzut inconștient.