BTS își sparge propriile recorduri; Butter este acum cel mai vizionat videoclip în primele 24 de ore pe Youtube, depășind dinamita

Bangtan Boys, sau BTS, și-au lansat vineri noul single „Butter”, trimițând fanii din întreaga lume într-o frenezie. Noua piesă de vară lansată de grupul K-Pop a luat cu asalt internetul, declanșând un festival de meme hilar pentru a sărbători cea mai recentă realizare a grupului, doborând câteva dintre propriile recorduri.

BTS și-a doborât propriul record pentru cea mai mare premieră a videoclipului muzical de pe YouTube, cu cea de-a doua piesă în limba engleză, după megahitul din 2020 „Dynamite”.

„BTS și-a mărit propriul record!” spune site-ul de streaming video. YouTube a anunțat pe blogul lor că videoclipul oficial pentru „Butter” a „stabilit un nou record pentru cel mai mare videoclip muzical YouTube Premiere, cu peste 3,9 milioane de concurente de vârf”.Anterior, în august 2020, au avut peste 3 milioane de concurențe de vârf pe prima lor piesă completă în engleză. Compania a scris pe blogul său: „În prezent, dețin locurile #1 și #2 pentru cele mai mari Premiere YouTube de până acum”.

Cine altcineva decât BTS ar putea doborî un record stabilit de BTS?

Supergrupul coreean și-a doborât vineri propriul record pentru cele mai multe vizionări YouTube în primele 24 de ore de la lansare cu noul său single în limba engleză „Butter”, atingând aproximativ 113 milioane de vizionări până la miezul nopții ET, potrivit contorului de vizionări publice al platformei.

BTS a stabilit recordul anterior cu single-ul din 2020 „Dynamite”, primul lor în întregime în engleză. Acel videoclip a acumulat 101,1 milioane în primele 24 de ore, conform cifrelor oficiale YouTube, deși vizionările sale publice au contramarcat 98,3 milioane.

Cu peste 3,9 milioane de spectatori concurenți, cântecul a stabilit un nou record din toate timpurile pentru cea mai mare premieră a videoclipului muzical YouTube și a ajuns pe locul 1 în topul iTunes din SUA în două ore de la lansare.

Multe hashtag-uri legate de BTS sunt în tendințe online, deoarece fanii se bucură de MV-ul Butter care a ajuns la 110 milioane de vizualizări pe YouTube în doar 24 de ore. #BTS Butter, #Butter100M și „BTS vs BTS” au dominat tendințele globale alături de tendința cheie #BTS Butter. Army, fanii BTS sunt acum îngrijorați de cum pot doborî acest record data viitoare.

SUGA și-a exprimat sentimentele de a se simți „presionat” în legătură cu debutul piesei pe locul unu pe Billboard’s 100, spunând: „Este puțin stresant, dar suntem recunoscători pentru asta. Vara este aici, iar acesta este un album de vară. Cred că putem reuși să ajungem în topul Billboard 100.”

Cea mai tare piesă de vară BTS

BTS a fost fin ca untul”, în timp ce au interpretat „Butter”, cea mai tare noua coloană sonoră a lor de vară.
Piesa funky are totul pentru a face din ea un hit de vară, de la un mix synth-bass din anii '80 până la un rap energic de SUGA și RM. Nu există nicio îndoială că „Butter” este departe de „Dynamite”, demonstrând versatilitatea lor ca muzicieni.

„Fă un pas la dreapta stânga la ritmul meu / Sus ca luna stângă cu mine iubito / Să știi că am soarele / Lasă-mă să-ți arăt pentru că vorbirea este ieftină / Fă o parte dreapta la stânga la ritmul meu / Ia-o, dă-i drumul,” tu Voi cânta în cor după doar o ascultare.

BTS a primit prima nominalizare la Grammy pentru Dynamite, la categoria Cel mai bun duo pop/performanță de grup. Succesul virtual al trupei la ceremonie a fost foarte apreciat, în ciuda faptului că nu au câștigat trofeul.

BTS este o trupă de băieți din Coreea de Sud formată din RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V și Jungkook.

Etichetebts unt dinamită băieți coreeni tendinţă