Data de lansare a sezonului 4 Manifest; Este anulat sau reînnoit?

INTRODUCERE

Te-ai gândit vreodată ce s-ar întâmpla dacă cineva se întoarce din mort? Nu, vreau să spun nu un fel de mort, ci presupus ca mort. Toți vor fi fericiți și vor rămâne așa până acum? Sau unele evenimente întortocheate încep să aibă loc în viața lor de zi cu zi?

Ei bine, dacă acest lucru sună interesant, pariați că „Manifest” vă va ajuta să rămâneți interesat pentru moment. Manifesta este o emisiune TV americană de dramă supranaturală creată de Jeff Rake care a fost difuzată pe 24 septembrie 2018, pe NBC. Se dezvoltă în jurul pasagerilor și echipajului unui avion comercial care reapar brusc după ce au fost presupuși morți de mai bine de cinci ani.

În afară de cei care nu știu sau nu l-au urmărit încă, există câteva știri care le pot atrage atenția. Sezonul 4 Manifest este bun pentru a începe din nou. Fanii făceau tam-tam enorm cu privire la anularea show-ului după sezonul 3, în ceea ce privește situația uriașă în care ne-au mușcat unghiile și după ce au venit până aici, vor avea un al patrulea și ultimul sezon.Vai! Deci chiar te gândeai că manifestul nu se întoarce? Ummm... ei bine, este cam corect, deoarece NBC a trimis serialul pe 14 iunie 2021.

Distribuția și echipele din MANIFEST SEZONUL 4

Castingul anticipat pentru sezonul 4 Manifest este următorul:

  • Ty Doran ca Cal Stone
  • Melissa Roxburgh ca Michaela Stone
  • Parveen Kaur ca Saanvi Bahl
  • J.R. Ramirez ca Jared Vasquez
  • Josh Dallas ca Ben Stone
  • Holly Taylor ca Angelina Meyer
  • Luna Blaise ca Olivia Stone

Citește și: 9-1-1 Sezonul 5 Episodul 2 Data lansării; Așteptări și spoilere

DATA PREȘTEPTĂ DE LANSAREA PENTRU SEZONUL 4 MANIFEST

Nici NBC, nici echipajele lui Manifest nu au dezvăluit vreo știre despre apariția sa, așa că nu putem oferi nicio știre oficială despre data difuzării sezonului 4 Manifest. Dar este cam evident că ultimul sezon va fi plin cu 20 de episoade și probabil va fi. va începe difuzarea în ultimul trimestru al anului 2022.

COMPLOTUL AȘTEPTAT PENTRU SEZONUL 4 MANIFEST

În timp ce Manifest a concluzionat în mod surprinzător despre cliffhangers, Rake are acum responsabilitatea de a lega niște capete deosebit de nestrânse. Rake a menționat că există o cerere uriașă din partea observatorilor cu privire la destinația finală a acestei serii, ce se va întâmpla cu acești pasageri aparent morți, ce s-a întâmplat de fapt cu acel avion.”

El a spus că „schiță” cum să rezuma toată pânza de păianjen care a fost răspândită de-a lungul ultimelor trei sezoane, care se desfășoară într-un „sfârșit de două ore mai elegant, decupat la urmărire”.