Data de lansare a sezonului 4 Outer Banks; Este anulat de Netflix?

Sezonul 4 Outer Banks va avea loc? Fanii sunt dornici să se cufunde în suspansul ceva de genul Aventura Adolescentului. Netflix nu a aprobat încă sezonul 4 din Outer Banks, dar pare doar un joc de așteptare până când seria aventuroasă este renovată.

Deși Netflix și-a confirmat încă intențiile de a-și reînnoi cel mai nou hit Outer Banks după succesul sezonului 2, creatorul Jonas Pates își ține privirea pe departe.

„Întotdeauna l-am considerat mai degrabă un eveniment de 4 sezoane de când am început, poate un eveniment de 5 sezoane, dar cu siguranță 4 sezoane”, a fost informat Entertainment Weekly. „L-am cam scos destul de departe. Sper că avem cu adevărat o oportunitate de a livra aceste narațiuni.”Pate a spus că cu două luni înainte de sezonul 1 de la Outer Banks, Netflix i-a dat permisiunea de a dezvolta scenarii specifice pentru Sezonul 2 de la Outer Banks, așa că, probabil, echipa Outer Banks începe acum sezonul 4 de la Outer Banks.

Despre ce este vorba în serialul Outer Banks?

Spectacolul se concentrează pe o echipă de 4 colegi care se lovesc accidental de o hartă cu comori de pe Insulele Outer Bank dincolo de coasta Carolinei de Nord și, prin urmare, de o serie de secrete neliniștitoare ale orașului. Spectacolul îi prezintă pe John B și mulțimea lui de prieteni, Pogues, care se îmbarcă într-o comoară, în căutarea tatălui pierdut al lui John B. Pogues descoperă în sfârșit aur în valoare de 400 de milioane de dolari. În acest proces, John B a cunoscut și s-a îndrăgostit de fiica lui Ward Cameron, extrem de bogată și faimoasă, Sarah Cameron. „Ne bucurăm de călătoria fanteziei a prietenilor și credem că am jucat cu adevărat prima rundă”, a spus Pates. „Simțim că avem mult mai multe viraj frumoase și căutăm la stânga de urmărit, așa că suntem încântați de ceva mai mult acum, deoarece publicul ne înțelege personalitățile și generatorul fundamental al misterului continuă.”

Când apare sezonul 4 Outer Banks?

Deși Netflix nu a confirmat încă acum sezonul 3 din Outside Banks, reînnoirea pare să fie posibilă în curând. Speculațiile despre sezonul 4 sunt exagerate în acest moment, dar datorită succesului spectacolului și cuvintelor showrunner-ului, este foarte posibil ca serialul să revină pentru a patra oară.

Outer Banks a reușit chiar să lanseze primele 2 sezoane cu un an sau mai mult, chiar și după o epidemie care a amânat și a blocat filmele și serialele TV. Nu am fi surprinși dacă Outer Banks a lansat sezonul 3 în vara lui 2022, cu evoluții de obicei în ritm. Atunci ne putem aștepta la un sezon 4 în 2023.

Distribuția din Outer Banks sezonul 4. Cine se va întoarce pentru sezonul 4?

Ansamblul sezonului 4 din Outer Banks este necunoscut, deși probabil că toți actorii principali vor reveni. Chase Stokes va conduce echipa ca John B Routledge, liderul Pogues, iar Madelyn Cline ca Sarah Cameron. Madison Bailey va reveni și în rolul Kiara Carrera, Jonathan Daviss se va întoarce pentru Pope Heyward și Rudy Pankow se va întoarce pentru JJ Maybank.

Deoarece sezonul trei nu a fost încă anunțat, pentru a treia serie Outer Bank nu avem un trailer – dar de îndată ce vom ști, vă vom ține la curent! Netflix poate viziona sezoanele 1-2 din Outer Banks.