Data lansării Mieruko-Chan pe Funimation; Va veni la Netflix?

Se apropie un nou sezon anime și, de asemenea, multe seriale noi sunt de văzut cu acesta. Ar merita să fii atent Mieruko-chan în special pentru fanii înfricoșător, benzi desenate sau ambele, în toamna lui 2021.

Mieruko-chan: Introducere

Mieruko-chan este o serie de comedie-horror manga a lui Tomoki Izumi. În 2018, a început să fie serializat în ComicWalker of Kadokawa Shoten. În America de Nord, Yen Press gestionează publicația. Manga continuă și astăzi. Yuki Ogawa este responsabilă de animație, în timp ce Kenta Ihara este responsabilă de serial. Kana Utatane compune muzica, iar Fumiyuki Go este direcția sunetului. Yuka Takashina, Masahide Yanagisawa, Kyoko Kametani, Katsuzo Hirata, Hideki Hashimoto și Chikashi Kadekaru sunt principalii regizori de animație ai programului. Viitoarea adaptare anime este animată de Passione, studioul din spatele unor spectacole precum Citrus și High School DxD Hero. Sora Amamiye joacă programul cu Miko Yotsuya, Kaede Hondo cu Hana Yurikawa și Ayane Sakura cu Yulia Nikaidō.

Mieruko-chan este pe Netflix?

Mieruko-chan este disponibil momentan numai pe Netflix Japonia. Poate fi disponibil în scurt timp în locuri suplimentare.

Mieruko-chan: Trailer

Programul are în prezent 2 trailere oficiale. Arată grozav și în același timp înfricoșător și este așteptat cu nerăbdare. Trailerele includ subtitrări în engleză, așa că sperăm că vor avea programul sau cel puțin vor avea o versiune dublată, astfel încât fanii să poată urmări emisiunea din toată lumea! Acest anime este, fără îndoială, printre cele mai așteptate programe pentru gen în 2021 datorită succesului manga.