Data lansării sezonului 3 Jack Ryan pe Amazon Prime – Ultimele știri despre serialul TV

Știu că fanii au așteptat de mult timp sezonul trei pe Jack Ryan. Amazon a dat lumină verde seriei încă din anul 2019, dar încă nu a reușit să apară încă pe ecran. Dar stai puțin, s-ar putea să avem vești bune pentru tine legate de sezonul trei al lui Tom Clancy, Jack Ryan, cu John Krasinski în rol principal. Publicul mor de nerăbdare să vadă revenirea serialului de thriller de acțiune CIA. Rămâneți pe fază pentru a afla totul doar aici.

Totul despre Jack Ryan

Serialul Jack Ryan se învârte în jurul poveștilor personajelor celebre din cărțile populare Tom Clancy. Povestea se bazează în principal pe aventura și povestea ferocelui analist financiar CIA, care se transformă în curând într-un agent de teren care străbate lumea. Acest rol principal este interpretat de John Krasinski.

Pandemia nesfârșită de COVID-19 a fost o fază dificilă pentru industria divertismentului. Astfel, sezonul trei al show-ului a fost în mod constant amânat. Renumitul showrunner al serialului, și anume Carlton Cuse, a acordat un interviu exclusiv pe toată această chestiune. Am ajuns să știm că serialul trebuie să fie filmat în diferite locații, ceea ce este o schimbare pentru întreg echipajul.În total, vor fi un total de opt episoade în următorul sezon al lui Jack Ryan. Pentru a pune totul la loc, serialul trebuie filmat pe trei continente diferite. Dacă sunt luate în calcul, patru regizori talentați lucrează la episoadele serialului. Astfel, numărul membrilor implicați în acest proces este cu adevărat mare și dificil. Echipajul trebuie să zboare în diferite locații, iar pandemia este încă destul de activă în majoritatea locurilor.

Pe de altă parte, producătorul executiv al emisiunii Graham Roland, tot într-un interviu, a spus că vrea să ofere o adevărată experiență publicului și astfel vrea să depună toate eforturile pentru a face din serialul un serial demn de vizionat.

Când va fi lansat Jack Ryan sezonul 3?

Cele două sezoane anterioare, și anume sezoanele unu și doi ale lui Jack Ryan, au fost difuzate pe Amazon Prime Video. Primul sezon a apărut în anul 2018, în timp ce al doilea a fost lansat în anul consecutiv 2019. Dar apoi a apărut pandemia fără sfârșit și astfel sezonul trei al seriei a fost ținut constant.

Filmările se desfășoară pe diferite continente și, prin urmare, este cu adevărat o provocare pentru întreaga echipă de producție. Condițiile de izolare și restricțiile de călătorie impuse pentru măsurile de siguranță acționează ca o barieră împotriva sezonului trei. Încă nu există știri oficiale despre data lansării sezonului trei de Jack Ryan. Dar, potrivit unor surse interne, bănuim că al treilea sezon va scădea undeva în jurul anului viitor, probabil în 2022.

Lansarea trailerului sezonului 3 Jack Ryan

Încă nu există un trailer oficial pentru sezonul trei de Jack Ryan. Dar nu vă pierdeți speranța, vă vom anunța despre trailer imediat ce va ieși. Până atunci, puteți viziona primele două sezoane ale lui Jack Ryan pe Amazon Prime Video.