Emilia Clarke aproape A MORT în timpul OPERAȚIEI SUR CREIERULUI în timp ce filma Game of Thrones

De opt sezoane mai departe Urzeala tronurilor , noi am văzut Emilia Clarke . Ea jucase un rol incredibil al singurei și singurei regine războinice, Daenerys Targaryen. Dar vedeta serialului s-a luptat cu toate acestea în timpul vieții ei. Da, ai auzit bine că este o supraviețuitoare. Vedeta s-a confruntat cu hemoragie cerebrală și a trecut prin mai multe operații pe creier și prin procese dureroase de recuperare. Bătălia ei necunoscută din viața reală a fost ascunsă atât de mulți ani până la ultimul sezon din Jocurile Tronurilor. Dar acum, dureroasa ei poveste cu moartea a ieșit.

Primul sezon al lui Clarke la Jocurile Tronurilor și prima ei hemoragie cerebrală!

Știai asta înainte? Da, ați citit bine titlul, Emilia Clarke a suferit încă din primul sezon din Game of Thrones. După ce a terminat cu filmările sezonului unu al emisiunii ei, a fost internată în spital. Rapoartele spun că a avut o hemoragie bruscă a creierului când se antrena la o sală de sport din orașul Londra. Nivelul ei de durere era foarte rău. Ea a fost dusă imediat la spital pentru o operație de urgență pe creier. Timp de câteva zile, a fost în spital. Nici măcar nu a putut să-și amintească propriul nume.Acesta era punctul în care se simțea neajutorat în viața ei. Dar acesta a fost doar începutul luptei ei. Dar, în ciuda tuturor acestor dificultăți, ea a jucat timp de opt sezoane de succes în spectacol. Imediat după încheierea primului sezon, a revenit pe platourile de filmare ale spectacolului. Cu siguranță ar trebui să salutăm capacitatea actriței și zelul ei de a nu renunța niciodată la munca ei. Nimeni nu a avut vreodată nicio idee despre durerea și frica ei.

Vedeta a lucrat chiar și în condiții meteorologice intense de deșert pentru spectacol. Nu spusese niciodată cu adevărat nimănui, dar avea mereu teama constantă de a muri brusc din cauza unei hemoragii cerebrale incerte. Emilia nu a împărtășit niciodată cu adevărat despre sănătatea ei și problemele și problemele cu nimeni de pe platou. Dar în cele din urmă a decis să rupă tăcerea despre starea ei de sănătate. Era aproape moartă în anul 2011, când a suferit cea mai dureroasă intervenție chirurgicală pe creier.

Echipa Game of Thrones despre hemoragia cerebrală a Emiliei!

În primul rând, întregul echipaj al Jocurilor Tronurilor a fost cu adevărat șocat și trist de această revelație. Coproducătorul executiv al emisiunii, Bryan Cogman a spus într-un interviu exclusiv că nu avea nicio idee despre starea lui Emilia. El a observat de câteva ori că se lupta în timpul unora dintre filmările din spectacol, dar nu s-a gândit niciodată că trece prin probleme de hemoragie cerebrală.

Între timp, regizorul „Games Of Thrones”, Alan Taylor a vorbit despre curajul și capacitatea Emiliei de a lucra zilnic, în ciuda faptului că este bolnavă. De asemenea, îi era foarte frică să nu piardă o actriță atât de genială. Nimeni pe platourile de filmare nu s-ar fi putut gândi că Emilia ar fi trecut printr-o asemenea durere. Showrunnerul, Dan Weiss, a fost, de asemenea, foarte îngrijorat de starea Emilia. Actrița a câștigat atât de multe inimi pentru interpretarea sa incredibilă din spectacol.