Firefly Lane Sezonul 3 Data lansării – Este anulat pe Netflix?

Drama și romantismul Firefly Lane pe Netflix, cu Katherine Heigl și Kate Mularkey în rolurile principale, are o premisă intrigantă cu o cronologie de treizeci de ani. Ne întrebăm de ce Kate este atât de îndepărtată de Tully în prezent, deși, în trecut, cei doi erau apropiați de când Kate era acolo pentru Tully când a fost atacată la o petrecere. Juxtapune scăpări ale evenimentelor actuale cu flashback-uri care examinează perspectivele altor personaje. Prietenia „fetelor Firefly Lane” trece prin multe schimbări. Când bunica lui Tully a murit, Kate și Tully au împărțit pentru scurt timp o casă ca „surori”. Cu toate acestea, încheierea sezonului unu ne-a lăsat cu Kate interzicând-o lui Tully să stea la ea acasă și să nu o invite în vacanță. O astfel de prietenie nu expiră doar într-o zi, așa că este mult de răspuns. Din această cauză, unii oameni ar putea aștepta cu nerăbdare sezonul 3 de Firefly Lane. Cu toate acestea, doar o parte din sezonul doi a fost pusă la dispoziție.

  Firefly Lane Sezonul 3

Se întâmplă în sfârșit Firefly Lane sezonul 3?

Katherine Heigl a anunțat limita de două sezoane pentru Firefly Lane pe Instagram. Ea și-a exprimat recunoștința într-o postare tuturor celor care au contribuit la ultimul sezon al emisiunii. Spectacolul este încă în desfășurare, chiar dacă nu există un sezon 3 de Firefly Lane. Restul sezonului doi va fi lansat pe 8 iunie 2023, conform așteptărilor. Un sezon doi partea a doua este un sezon trei cu mai mulți pași, nu? Concluzia poveștii fetelor din Firefly Lane necesită încă o cantitate semnificativă de așteptare.Serialul are doar două sezoane și există un motiv solid pentru asta. Din această cauză, seria Kristin Hannah conține doar două volume, Firefly Lane și Fly Away, cu o carte pe sezon. Serialul nu poate continua în mod rezonabil să producă noi sezoane dacă nu mai există nicio poveste din care să trageți. Cu siguranță vei înțelege de ce complotul nu poate continua odată ce vezi episodul final al celui de-al doilea sezon. Dar concluzia este o declarație sinceră a iubirii lor una pentru cealaltă și un studiu al surorilor care se întrețin chiar și atunci când sunt furioase una pe cealaltă.

Seria se va încheia în a doua jumătate a celui de-al doilea sezon. Când se dezvăluie tot ce s-a întâmplat între Kate și Tully, puteți vedea cum temerile, rivalitățile de lungă durată și o umilință majoră au contribuit la despărțirea lor. În plus, puteți vedea roțile întorcându-se în timp ce trec prin durerea lor de a-și pierde cel mai bun prieten. Când o persoană se confruntă cu agonia pierderii unei persoane dragi, are loc multă creștere. Ar putea ajuta pe cineva să-și dea seama de ceea ce crede de fapt că este semnificativ în viața lor.

O recapitulare a sezonului 2

Sezonul 2 din Firefly Lane începe la câteva luni după evenimentele din sezonul 1, cu Tully care începe un nou loc de muncă la o rețea rivală și Kate adaptându-se la viața cu doi copii mici. Pe măsură ce Tully navighează în noua ei slujbă și carieră, ea se implică cu un bărbat căsătorit, provocând o ruptură între ea și Kate. Între timp, relația dintre Johnny și Marah se confruntă cu o perioadă dificilă și se gândesc să divorțeze. Kate se luptă și cu depresia postpartum după nașterea celui de-al doilea copil, ceea ce o face să se simtă copleșită și îndepărtată de cei dragi.

Pe măsură ce prietenia lui Tully și Kate devine tensionată, Tully se trezește bazându-se pe noii ei colegi și prieteni din rețeaua rivală. Cu toate acestea, când se confruntă cu consecințele aventurii ei, își dă seama de valoarea reală a prieteniei ei cu Kate și de importanța de a fi sinceră și fidelă cu ea însăși.

Între timp, mama lui Kate, Cloud, se întoarce și provoacă haos în viața familiei sale. Ea se confruntă cu propriile ei lupte și începe să se sprijine pe Kate pentru sprijin, complicând și mai mult situația deja copleșitoare a lui Kate. Cu toate acestea, cu sprijinul celor dragi, Kate este capabilă să-și depășească depresia și să reia legătura cu familia și prietenii ei.

În finalul de la mijlocul sezonului, Tully și Kate se împacă și își repară, reafirmându-și prietenia puternică și angajamentul unul față de celălalt. De asemenea, Johnny și Marah decid să lucreze la relația lor și să încerce să-și reconstruiască căsnicia. Sezonul se termină cu Tully și Kate care așteaptă cu nerăbdare viitorul, gata să facă față oricăror provocări care le vor veni. Odată cu lansarea Sezonului 2 Partea 2 de Firefly Lane în 2023, fanii sunt încă plini de speranță cu privire la Sezonul 3 de Firefly Lane.

Unde să urmăriți sezonul 2 din Firefly Lane?

Puteți transmite în flux toate episoadele lansate din primele două sezoane din Firefly Lane pe Netflix.