House Of Cards Sezonul 7 Data lansării; Va continua povestea?

Din cauza acuzațiilor referitoare la Kevin Spacey, Netflix House of Cards a fost anulat brusc la mijlocul sezonului său. Programul a avut rezultate bune până când Kevin Spacey a fost implicat în controversa asupra agresiunii sexuale. După șase sezoane, creatorii emisiunii au decis să renunțe, spunând că ar putea fi sezonul final. Dar fanii încă așteaptă un sezon al șaptelea House Of Cards.

House of Cards: Introducere

S-a vorbit mult despre serialul american de dramă politică și thriller House of Cards, care a fost adaptat după un roman al lui Michael Dobbs care a fost publicat în 1989. A fost lăudat și criticat în mod egal pe tot globul. Intriga se învârte în jurul politicii orașului. Povestea se concentrează pe congresmanul democrat Franck Underwood din a 5-a circumscripție parlamentară din Carolina de Sud și pe Camera Majority Whip, care vrea să impună pedeapsă persoanelor care i-au greșit. Au fost șase sezoane până acum ale spectacolului. Din păcate, există vești proaste despre viitorul sezon 7 House Of Cards.House of Cards Sezonul 6: Recap

În lumina acuzațiilor de agresiune sexuală împotriva lui Kevin Spacey, părea inevitabil ca narațiunea să fie modificată. Claire Underwood, interpretată de Robin Wright în sezonul șase, devine noul președinte al Statelor Unite. Pentru a-și păstra președinția în siguranță, Claire a încercat să întindă reputația lui Franks în sezonul precedent. Claire Underwood îl lovește pe Doug Stamper folosind un cuțit în ultimele momente ale programului.

Această concluzie ambiguă a lăsat publicul cu multe întrebări fără răspuns. S-ar putea să anticipăm că complotul urmează exemplul lui Claire dacă obținem un sezon 7 House Of Cards, chiar dacă pare puțin probabil.

Sezonul 7 House Of Cards va fi reînnoit vreodată?

Fanii speră într-un sezon 7 al House Of Cards, care nu a fost încă anunțat. Chiar dacă nu au existat actualizări oficiale. Netflix are un record de reînnoire a emisiunilor anulate, așa că este posibil ca serialul să fie reluat, putem anticipa că sezonul 7 din House of Cards va fi lansat în 2022.