Jason Momoa SE ÎNTĂLește cu Emilia Clarke după ce și-a părăsit soția, Lisa Bonet

Jason Momoa si sotia lui Lisa Bonet a anunțat recent despărțirea lor. Lisa a anunțat că cei doi se despart pe Instagram. Acum fanii susțin asta Emilia Clarke este principalul motiv din spatele diviziunii. Să citim mai multe detalii în acest articol.

Lisa Bonet și Jason Momoa întâlnit prima dată într-un club de jazz. Cei doi au dat lovitura instantaneu și au început să se întâlnească. Cei doi au început să se întâlnească în 2005. Se credea că cei doi s-au căsătorit în 2007. Cu toate acestea, cei doi s-au căsătorit în 2017. Lisa și Jason au doi copii. Primul lor copil, o fiică, s-a născut în iulie 2007, iar al doilea fiu s-a născut în decembrie 2008. Cuplul a fost împreună de mai bine de un deceniu. Dar recent și-au anunțat despărțirea.Acum fanii susțin că motivul din spatele acestei despărțiri este Emilia Clarke. Fanii subliniază imagini cu Emilia și Jason postate pe Instagram. Jason a postat poze cu Emilia și a subtitrat-o Luna vieții mele. Fanii cred că Clarke este principalul motiv din spatele acestei despărțiri.

Emilia Clarke și Jason Momoa au jucat împreună în seria Game of Thrones. Duo-ul a avut o chimie incredibilă pe ecran. Jason a jucat rolul lui Khal Drogo, iar Emilia a jucat rolul lui Daenerys Targaryen. Cei doi au avut o chimie uimitoare pe ecran și în afara ecranului. Este foarte posibil ca acesta să fie motivul despărțirii lui Momoa de soția sa.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Jason Momoa (@prideofgypsies)

Într-un interviu, Emilia a spus că Jason este un co-star uimitor. Obișnuia să o facă să se simtă confortabil pe platouri. El a fost, de asemenea, foarte grijuliu și s-a asigurat că ea nu simte niciun fel de disconfort în timp ce face scene goale din seria Game of Thrones. Acest lucru dovedește că lui Jason îi pasă și Emilia este destul de îndrăgită de ea.

Jason menține, de asemenea, o relație grozavă în afara ecranului cu co-starul său. Cei doi sunt adesea văzuți distrându-se împreună. Ei se bucură de timpul petrecut împreună în emisiuni de premii, interviuri. Emilia are o relație cordială și cu Lisa Bonet. Așa că a pretinde că Emilia este motivul divizării nu este corect. Lui Bonet îi place și Emilia și are gânduri pozitive despre ea.

În interviuri, Momoa și-a împărtășit întotdeauna părerile despre familie. Își iubește soția și copiii. Și-a împărtășit părerile despre fiica Lisei Zoe Kravitz din căsătoria ei anterioară cu Lenny Kravitz . El a spus că o iubește pe ea și pe tatăl ei. Și-a urat bine pentru ea și să rămână mereu aproape de familia lui. Indică în mod clar că Jason Momoa nu a avut niciodată vreun fel de rău pentru fostul soț al Lisei sau pentru fiica lui vitregă. Să sperăm că duo-ul va trece peste despărțirea lor și va merge mai departe.

În ceea ce privește lucrul, Jason Momoa va fi văzut în continuare în film Aquaman și Regatul pierdut . Filmul este continuarea lui Aquaman. Distribuția vedetă include Amber a auzit , Patrick Wilson , Dolph Lundgren , Yahya Abdul-Mateen II , Temuera Morrison , și Nicole Kidman . Filmul va fi lansat anul acesta pe 16 decembrie. Fanii anteriori au făcut o petiție pentru a o elimina pe Amber Heard din film și a repartizat-o pe Emilia Clarke. Dar nu s-a făcut nicio înlocuire. Acum este dezvăluit că filmările pentru film sunt și ele încheiate, așa că nu există nicio șansă de filmări ulterioare.

EticheteAquaman și Regatul pierdut Emilia Clarke Jason Momoa Lisa Bonet