Kate Mara și Jamie Bell au probleme de căsătorie, iată ce spune industria

Ce se întâmplă cu cuplurile de la Hollywood? Kate Mara și Jamie Bell sunt pe punctul de a pune capăt căsniciei lor?! Cuplul este cu adevărat înțelegător unul față de celălalt. Dar dacă au probleme de căsătorie? Vom vedea un alt cuplu de celebrități divorțând? Ei bine, stai înainte de a te îndrepta spre concluzie! Sunt zvonurile chiar adevărate? Avem tot ce vrei să știi despre acest cuplu, chiar aici.

Aflați aici totul despre Kate Mara și Jamie Bell!

Știm cu toții cum s-au cunoscut Kate și Jamie! Cuplul s-a întâlnit pe platoul filmului lor, Repornirea Fantastic Four , care a avut loc în anul 2015. Ambii jucau roluri majore în film. Odată cu trecerea timpului, amândoi s-au îndrăgostit unul de celălalt în timp ce lucrau la filmul lor. La scurt timp după lansarea filmului, la doar un an, ambii au decis să-și lege nunta. Ambele au o fiică frumoasă, care acum are doi ani. Ca să nu uităm, Jamie mai împarte un fiu foarte adorabil, pe nume Jack, cu fostul său partener, Evan Rachel Wood . În prezent, căsnicia lor funcționează destul de bine și se desfășoară într-un flux lin. De asemenea, Kate a susținut că nu pot sta departe unul de celălalt mai mult de două săptămâni!Kate Mara a avut un avort spontan! Știați despre asta?

Știm cu toții că cuplul și-a întâmpinat prima fiică înapoi în anul 2019. Dar după atâția ani, am ajuns să știm că Kate a avut un avort spontan înainte de a se naște fiica ei. Da, s-a raportat că actrița a avut un avort spontan din cauza stresului și a altor probleme. A fost complet ruptă după pierderea ei. Dar Jamie a fost cu fermitate alături de ea, în perioada ei de avort spontan. O susținuse și o iubea foarte mult, în toți acești ani, ceea ce acum i-a atenuat durerea.

De fapt, și în timpul celei de-a doua etape a sarcinii, ea a fost îngrijorată că va avea un alt avort spontan. Era foarte tensionată în privința asta. Avortul ei a fost cu siguranță o problemă serioasă pentru ea. Dar datorită soțului ei, care avusese foarte multă grijă de ea, în timpul celei de-a doua sarcini. Din fericire, a avut o naștere reușită și în siguranță, în timpul celui de-al doilea copil.

Industria suspectează că cuplul are probleme în căsătorie?

Celebra industrie de la Hollywood este plină de bârfe și de ultimele discuții fierbinți. În fiecare nouă zi, primim un nou subiect despre care să vorbim. În mod similar, unele dintre discuțiile de acolo suspectează că Kate Mara și Jamie Bell au probleme în căsătorie. Nu există actualizări sau știri grozave despre asta. Dacă ceva merge în josul dealului, va fi cu siguranță în primele titluri ale știrilor. Prin urmare, am sugera să nu auzim zvonurile simple de acolo.

Până acum, ambii sunt văzuți ca fiind foarte fericiți unul cu celălalt. Căsătoria lor crește pe zi ce trece. Dacă luăm în calcul, atunci vei vedea că amândoi au fost împreună în ultimii 6 ani. Ambele sunt încă un exemplu permanent de cuplu de celebrități fabuloase. Pentru mai multe astfel de actualizări despre cele mai recente bârfe și știri fierbinți, rămâneți conectat cu noi, chiar aici!