Kim Kardashian o vrea ca Julia Fox DISTRUGATA pentru ca i-a furat Kanye West

Introducere

Cea mai dezbătută despărțire din ultimul an este cunoscută tuturor. După un deceniu în care ne-am cunoscut și petrecut viața sub un singur acoperiș, kim Kardashian și Kanye West au luat decizia de a se despărți cu ceva timp în urmă. Vestea despărțirii lor a zguduit baza întregii industriei de la Hollywood. De acum, amândoi ies cu două celebrități diferite. După cum știm cu toții, Kanye West a încercat aproape totul pentru a se întoarce cu fosta sa soție Kim Kardashian. Dar acțiunile ei că nu vrea să schimbe decizia de a scuipa pe care au luat-o. Kim Kardashian se vede în prezent Pete Davidson . Pe de altă parte, Kanye West a fost văzut recent cu o altă celebritate Julia Fox . Deci, ce s-a întâmplat în viața lui Kanye și Kim ? Și ce se întâmplă acum?

Ce s-a întâmplat între Kanye și Kim?

Anul trecut a fost cam dur atât pentru Kim Kardashian, cât și pentru Kanye West. Au fost căsătoriți unul cu celălalt timp de 7 ani lungi. Dar anul trecut au luat decizia de a-și pune capăt căsătoriei. Deși Kanye a încercat să se întoarcă în relații bune cu soția sa, lucrurile nu au ieșit așa cum și-a dorit el și Kim a depus un divorț. Atât Kanye, cât și Kim au luat decizia de a-și părinți copiii reciproc. Deci, se pare că este sfârșitul pentru amândoi!Atât Kanye, cât și Kim se cunoșteau de peste un deceniu. Așa că, când a fost dezvăluită vestea despre despărțirea lor, a șocat întreaga industrie de la Hollywood. Cei din interior au dezvăluit că, chiar și atunci când nu erau separați oficial, nu locuiau împreună. Amândoi și-au dat seama până atunci că căsătoria lor ajunge într-un punct amar pe măsură ce au trecut zilele. Așa că, Kim a luat inițiativa și și-a încheiat căsătoria odată pentru totdeauna.

Este Kim Kardashian geloasă pe Kanye și Julia?

După cum arată rapoartele, Kim Kardashian iese în prezent cu Pete Davidson. Iar pentru Kanye West, a fost văzut și cu o altă celebritate Julia Fox. Deci, se pare că atât Kim, cât și Kanye au fost mutați din trecutul lor și s-au bucurat de compania noilor lor parteneri. Dar sunt chiar de acord să se vadă cu noi parteneri? Sau este aceasta doar o încercare de a ne face geloși unul pe celălalt, arătându-și dragostea recent găsită?

Rapoartele recente spun că Kanye a aranjat o suită exotică pentru Julia, care a fost plină cu rochii pentru ea. A fost destul de impresionată de acea mișcare a lui Kanye. Într-un interviu recent, când Kim Kardashian a fost întrebată despre relația dintre Kanye și Julia , ea a dezvăluit că nu este nimic grav. Kanye doar se plimbă să-și arate noul partener pentru a-l face pe Kim gelos. Ea a mai adăugat că nu-i pasă atât de mult de asta. Deci, se pare că toate încercările lui Kanye de a o face pe fosta lui soție geloasă nu merg atât de bine. Kim nu își acordă atenția la ceea ce face Kanye atunci când ea nu este cu el. Se pare că Kim și-a hotărât să treacă de la Kanye și nimeni, nici măcar fostul său soț, nu o poate trage în jos acum.

EticheteJulia Fox Kanye West kim Kardashian Pete Davidson