Kylie Jenner ÎN APĂRĂ pe Travis Scott Actions și ÎNVINAZĂ Oamenii pentru MOARTE

Introducere

În cele din urmă, a ieșit din tărâmul tăcerii. Da... Kylie Jenner a deschis gura despre incidentul victimelor în masă la festivalul Astroworld al partenerului ei Travis Scott.

Ce a comentat Kylie Jenner despre incident?

Sâmbăta trecută, această celebritate în vârstă de 24 de ani, care este în prezent însărcinată cu un al doilea copil, a postat o poveste pe Instagram în care a vorbit despre accidentul nefericit care a luat viața a opt persoane și a rănit sute acolo. Ea a menționat că ea și Travis au inima complet frântă și sunt într-o stare devastatoare. Ea își trimite gândurile, precum și rugăciunile ei celor care și-au pierdut viața în mod tragic și este alături de Travis, căruia îi pasă cu adevărat de adepții săi și de comunitatea din Houston.Kylie Jenner a participat la concert cu sora și fiica ei Kendall Jenner și Stormi Webster. Între timp, mulțimea a început să se adune, dar ea a afirmat în postarea ei, în opinia sa, că toți nu au fost conștienți de decese până la sfârșitul spectacolului. Ea a menționat că a vrut să declare clar că nu au fost complet conștienți de decese până când vestea a apărut după aceea.

Care este opinia lui Travis Scott?

Între timp, Travis și-a dat prima declarație în fața camerei prin mai multe videoclipuri pe care le-a postat pe povestea sa de Instagram pentru a-și exprima corect părerile despre accident. Acolo, el nu a înțeles atunci despre prevalența situației
a citat că voia doar să-și trimită rugăciunile celor care și-au pierdut viața în noaptea aceea. De fapt, ei cercetau incidentul pentru a identifica în mod corespunzător decedatul și familia lor, pentru a-i ajuta să treacă prin această perioadă grea.

Acum, întrebarea este cum nu a reușit să-și amintească faptul că în mijlocul mulțimii era o ambulanță? Cum și-a putut continua prestația după ce a văzut-o?

Ce implică Social Media?

De la accident, Travis Scott, cântărețul de rap în vârstă de 29 de ani, și organizatorii acelui concert au fost condamnați puternic pentru că au menținut spectacolul în ciuda dezordinei din locație. Pe măsură ce valul de mulțime s-a adunat și în timp ce militarii de urgență se străduiau să îi ajute pe cei care au nevoie de ajutor medical, unele bobine de pe rețelele de socializare au prezentat situația în care publicul solicită și imploră cameramanii și organizatorii să oprească spectacolul, dar aceștia erau refuzați. După un anumit timp, publicul a început să scande „Stop the Show”, deoarece Scott încă cânta pe scenă. În afară de asta, videoclipurile evidențiate despre el arată în cel puțin un urmăritor, care era inconștient, primește ajutor în valul de audiență și nu face absolut nimic.

Au apărut rapoarte de când cântăreața și organizatorii concertului nu au terminat concertul la timp. Când respondenții au fost la fața locului în jurul orei 21.30 și au anunțat un „incident cu victime în masă”, conform rapoartelor Daily Beast, Scott a finalizat setul 40 de minute mai târziu.

Acum este clar că cei doi știau că se întâmplă ceva în mulțime – iar Travis și organizatorii ar fi putut face mult mai mult pentru a se asigura că fanii lui sunt în regulă.