Lisa Bonet vrea ca Amber Heard să fie concediată din Aquaman 2 și departe de Jason Momoa

Lisa Bonet vrea Amber a auzit tras din Aquaman 2 pentru că în ultimul timp s-a apropiat de starul Aquaman pe platourile de filmare din Aquaman 2. Lisa Bonet și Jason Momoa căsătoriți în 2017, au început să se întâlnească în 2005, iar Jason Momoa a mărturisit că s-a îndrăgostit de Lisa Bonet înainte ca ei să se întâlnească.

Cuplul este împreună din 2005 și au împreună doi copii frumoși. Cuplul este încă puternic la Hollywood și este unul dintre cei mai bătrâni fani de cuplu care îi iubesc pentru că sunt căsătoriți de mai bine de un deceniu. Fanii își analizează relația și spun cât de adevărată dragoste poate fi menținută dacă ai găsit persoana potrivită.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Jason Momoa (@prideofgypsies)Cuplul are doi copii împreună care au petrecut mult timp în carantină cu părinții lor, iar Jason Momoa are un cont de Instagram dedicat, în care arată toate lucrurile despre copiii săi, cum învață și cum devin ei. aproape de el. Și, de asemenea, se bucură de timpul lor. În contul său de Instagram, el arată o mulțime de lucruri care se întâmplă în mediul și viața lui.

Care este stadiul actual al filmului Aquaman 2?

Aquaman este încă în lucru și continuă pentru filmări, în timp ce Amber Heard joacă încă rolul Merei în franciza Aquaman. Filmul va fi lansat pe 16 decembrie 2022. Au existat, de asemenea, multe petiții împotriva lui Amber Heard, astfel încât aceasta o împiedică să filmeze pentru filme precum Aquaman și multe alte filme care urmează și s-au decis pentru ea. Deocamdată, nu există știri oficiale despre retragerea lui Amber Heard din seturile Aquaman.