Mia Goth este însărcinată cu zvonul Shia LaBeouf vorbind ca Wildfire, Cât adevăr este în el?

Introducere

Starul „Indiana Jones”. Shia LaBeouf și soția lui din nou, din nou Mia Goth au fost văzuți împreună într-o vizită (cel mai probabil playdate) la sala de jocuri Chuck E. Cheese la sfârșitul acestei săptămâni. Celebra revistă Paparazzi și-a urmărit acțiunile și a făcut câteva instantanee din momentul lor împreună. În fotografii, putem vedea că cuplul joacă câteva jocuri în arcade care este făcută pentru copii. Fotografiile făcute de Paparazzi au fost difuzate în principal pe site-ul TMZ duminică trecută.

Ce sa întâmplat de fapt?

Fotografiile au avut un punct de controversă și speculații care se referă la Mia Goth. Se presupune că această actriță în vârstă de 27 de ani este însărcinată, așa cum putem vedea în fotografii, burta ei pare a fi mai mare decât în ​​mod normal și pare să iasă de sub rochia verde din fotografii.Oricum, reprezentanții Miei Goth (27 de ani) și Shia LaBeouf (35 de ani) nu s-au deranjat să dea niciun fel de răspuns la cererea de comentarii a reporterilor. În acest context, trebuie să știți că nici perechea nu a declarat nimic despre sarcina Miei sau dacă așteaptă un copil. Atât Shia, cât și Mia nu au alți copii din nicio relație în care au fost anterior. Deci, dacă așteaptă un copil, acesta va fi primul pentru amândoi.

Modelul și vedeta filmului „Transformers” au trecut prin câteva suișuri și coborâșuri în ultimii ani și, așa cum le putem vedea împreună, putem presupune că sunt remediate deocamdată. Deși nu avem nicio idee despre ora exactă la care au inventat.

Cronologia relației dintre Shia și Mia

Shia și Mia s-au întâlnit pentru prima dată în timp ce filmau pentru seria NC-17 din „Nymphomaniac” a lui Lars von Triers și au fost în legătură până în 2012. În 2015 (iulie), aceste două celebrități au fost văzute în timp ce luptau exploziv. la camera de filmat, referitor la aceasta lupta, Shia LaBeouf le-a comentat prietenilor sai ca daca ar fi ramas acolo, ar fi ucis-o pe Mia.

După două luni, vedeta din „Fury” s-a întâmplat să aibă un fel de relație cu o altă actriță Sasha Lane iar unele surse au informat reporterii că în acea perioadă de timp cuplul locuia împreună.

Cu toate acestea, la sfârșitul anului 2016 (octombrie) am văzut că Shia LeBeouf și Mia Goth s-au întors din nou împreună și și-au întărit relația. Drept urmare, chiar s-au căsătorit în Las Vegas.

Cuplul a rămas împreună aproape 2 ani după ce s-au căsătorit, până în momentul în care LaBeouf a început să iasă cu celebritatea cântărețului pop. FKA Crengute în 2018 (septembrie).

Dar timpul său de nefuncționare începe în 2020 (decembrie), când FKA Twigs a depus un proces împotriva lui LaBeouf, susținând că comportamentul său este abuziv față de ea atât din punct de vedere emoțional, cât și din punct de vedere fizic. Dar acea vedetă din „Honey Boy” a negat toate acuzațiile.

Chiar dacă Shia și Mia trăiseră separat din când în când, nu există dovezi concrete care să arate că, în cele din urmă, au divorțat. Deci, cu posibilitatea de a avea un copil, putem spune că poate sunt încă căsătoriți.