Mission Impossible 7: Michelle Monaghan, Jeremy Renner și distribuția care se întoarce, confirmate în MI7

Introducere

Filmele de acțiune ar trebui să aibă un ritm rapid, nu? Cu toate acele efecte strălucitoare și sunete de armă zdrobitoare și ce nu? Nu trebuie să vă spunem că, atunci când vine vorba de filme de acțiune cu ritm de față, Misiune imposibila poate fi și cel mai probabil adăugat în numele dvs. de top. La fel ca și tema, franciza nu-și amână lansările, care înconjoară aproape 60 de ani, dar mereu tineri, Tom Cruise. Ei bine... după popularitatea la nivel mondial a ultimei părți Fallout, nu a durat mult până să vină cu următoarea tranșă.

Da... Fallout a câștigat atât de multă popularitate, încât Paramount planează deja pe Mission: Impossible 7 și 8, care vor prezenta încă o dată lucrările regizorale ale lui Christopher McQuarrie și, dacă totul merge conform planurilor, ambele părți vor fi filmate înapoi la- înapoi!

Indiferent, fără a visa cu ochii deschiși la un viitor care este suficient de departe, să ne concentrăm doar pe continuare, deocamdată. Iată tot ce ar trebui să știi despre Mission: Impossible 7.Jeremy Renner și Michelle Monaghan se vor întoarce în Mission: Impossible 7

Cei mai mulți dintre noi am fost total dezamăgiți când Jeremy Renner Apariția lui cu echipa sa FMI a fost anulată în Fallout din cauza programului său de film Marvel, deoarece acționează ca Ochi de șoim acolo. Despre acest incident, directorul McQuarrie a comentat că acesta a fost un eveniment nefericit din cauza momentului prost.

Deci... deoarece seria MCU de pe Hawkeye va ateriza în curând. Să sperăm că Jeremy Renner se va întoarce reluând rolul lui William Brandt în Mission: Impossible 7.

Pe lângă asta, mai există o persoană care ar putea apărea în această tranșă și asta este Michelle Monaghan , fosta soție a lui Ethan, Julia. Deși povestea ei pare să se încheie în Fallout, nu știm niciodată ce întorsătură poate aduce această parte, nu?

Data de lansare așteptată pentru Mission: Impossible 7

Acum, dacă vorbim despre data lansării lui Mission: Impossible 7, trebuie să spunem că acest film s-a confruntat cu o mulțime de obstacole și a fost amestecat înainte și înapoi. Momentul inițial de lansare declarat de Paramount a fost vara acestui an, mai exact 23rdIulie 2021. Dar din cauza întârzierilor în lucrările de post-producție, i s-a părut imposibil ca Mission: Impossible 7 să mențină data dată. Deci, Paramount l-a tras la 19thNoiembrie a acestui an și din cauza unor dificultăți interne, a fost împins și mai departe. Potrivit surselor, actuala dată de lansare promisă pentru Mission: Impossible 7 este 27thmai 2022.

Distribuție așteptată pentru Mission: Impossible 7

Deși nu există nimic sigur despre cine va fi în echipa FMI pentru viitoarea Misiune: Impossible 7, iată ce putem prezice pentru tine.

Complot pentru Mission: Impossible 7

Oamenii din spatele scenei Mission: Impossible 7 păstrează tăcerea totală cu privire la orice fel de potențiale spoilere. Deci, nu știm nimic momentan, cu excepția faptului că îl vom asista pe Ethan Hunt și echipa lui pornind într-o altă călătorie cu sânge fierbinte pentru a salva lumea din haos încă o dată. Este interesant de menționat că a șaptea parte a francizei nu va fi ultima. După cum am menționat anterior, în același timp, studioul a anunțat Mission: Impossible 7 și a dezvăluit că „Mission: Impossible 8” va fi lansat la scurt timp după. A opta tranșă este încă pe cărți și ar trebui să meargă odată ce totul se va rezuma pentru acest film viitor.