Noile imagini ale agentului Valorant Kay_0 ar fi scurs înainte de introducerea jocului

Cu un nou agent pe drum, viitoarea actualizare în Valorant pare a fi una interesantă. Pe baza unor scurgeri cu siguranță verificate din Comunitatea Valorant, vom ghici despre agent și puterile sale în acest articol.

Imaginile viitorului Agent din Valorant au apărut după săptămâni de tachinare de către Riot Games. Se spune că numele noului agent este Kay 0 și va fi un personaj în stil inițiator. Kay 0 este un agent uriaș cu aspect robotic. Agentul poartă același costum și cască pe care Riot Games le-a tachinat într-un videoclip recent. Primele leak-uri ale noului Agent au apărut pe Reddit, ceea ce a stârnit interesul fanilor. Până acum, au apărut doar fotografii și nu au apărut informații noi despre aptitudinile lui Kay_0.Fotografiile scurse arată imaginea de fundal implicită pentru noul agent robotic, precum și o captură de ecran din joc a agentului pe Breeze. Agentul este înconjurat de o aură violetă, circulară, în captura de ecran din joc. Mulți presupun că acesta este unul dintre talentele lor care le permite să dezactiveze abilitățile și utilitățile oricui din jurul lor, deoarece utilitarul Killjoy este dezactivat, în ciuda faptului că ea este încă în viață.

Kay 0 este afișat cu un dispozitiv asemănător unei drone într-o singură lovitură, ceea ce înseamnă că agentul poate implementa alte gadgeturi. O altă imagine îl arată pe Kay 0  în picioare într-o zonă violet cu o turelă Killjoy dezactivată. Acest lucru ar putea indica faptul că Kay_0 deține capacitatea de a dezactiva orice obiect gadget, cum ar fi turela lui Killjoy sau camera spion a lui Cypher. Toate acestea, totuși, sunt teoretice și va trebui să așteptăm până când Riot Games va dezvălui mai multe informații.

Potrivit zvonurilor online, noul Agent va fi publicat în același timp cu Episodul 3. Riot Games dezvăluie în mod normal un Agent la începutul fiecărui nou sezon, iar Episodul 3, cel mai probabil, nu va face excepție.

În jurul datei de 21 iunie, este posibil ca actualizarea să fie lansată. Până atunci, vom ține ochii cu ochii pentru orice scurgeri, actualizări sau teasers suplimentare de la Riot Games. În general, acest agent pare a fi unul care se va potrivi bine în meta actuala și va fi folosit în compozițiile echipei pentru mulți ani de acum înainte.

Etichetejocuri de noroc imaginea s-a scurs kay_0 Noul agent Valorant