Pewdiepie a avut dependență de alcool și vorbește despre cum a trecut peste asta

PewDiePie este cel mai popular creator independent de videoclipuri YouTube, cu 110 milioane de abonați de-a lungul celor unsprezece ani petrecuți în rețea.

În 2017, PewDiePie povestește despre problema lui cu whisky-ul.

Într-un stream live recent, PewDiePie a discutat despre problema sa cu alcoolul, spunând că a recunoscut că este dependent de alcool când a încercat să renunțe. El a susținut că era frecvent anxios și agitat și că se baza pe whisky pentru a-l ajuta să se descurce. Curând a aflat, totuși, că băutul îl determina și să se simtă stresat și anxios.În mod surprinzător, acesta a fost și momentul din cariera de un deceniu a lui PewDiePie când s-a confruntat cu cele mai multe controverse. Este o figură cunoscută care este binecunoscută pentru că face glume obscene. El a folosit, de asemenea, o insultă rasială într-un webcast, ceea ce aproape a dus la interzicerea lui de pe internet.

El a vorbit despre incident în octombrie 2021, indicând că a folosit alcoolul ca strategie de adaptare pentru a face față stresului circumstanței, după ce a încercat prima dată să renunțe pentru a se concentra asupra condiției sale fizice. PewDiePie își explică alcoolismul din trecut. „Obișnuiam să beau whisky în fiecare zi”, a spus el, „și am recunoscut că devin dependent când am încercat să renunț și am văzut cât de greu este”.

„Acum că mă gândesc bine, știu că aveam de-a face cu multă anxietate în acel moment. A bea pentru a uita de sentimentele tale este o rețetă pentru catastrofă. Asta a fost în perioada apogeului controverselor mele. Am fost supus mult stresului, probabil cel mai mult pe care l-am experimentat vreodată.”

După ce s-a săturat de anxietatea și stresul continuu pe care le trăia, influențatorul a renunțat în cele din urmă la băutură, dar apoi și-a schimbat dependența la plasturi cu nicotină. Până la urmă a scăpat de petice, dar i-au trebuit două încercări să scape definitiv de ele.

PewDiePie și-a încheiat interviul exprimându-și speranța că, împărtășind problemele sale personale, spectatorii ar putea să-și analizeze propriile dependențe și să primească tratament.

Fanii l-au felicitat pentru candoarea sa și și-au împărtășit propriile experiențe de viață cu alții, iar influencerul a primit o revărsare de sprijin în comentariile sale.