Repornirea Superman cu un Kal-El negru, de mult așteptat, are loc în 2023 sub conducerea lui Zack Snyder?

Reboot-ul lui Superman este în tac de peste ani! Da, l-am văzut pe Superman ca „ Omul de oțel ” din punctul de vedere al Zack Snyder . Dar povestea nu s-a potrivit cu personajul lui Superman. Fanii au asistat recent la un clip al reboot-ului lui Batman. Acum, publicul așteaptă cu nerăbdare să vadă o versiune de repornire a lui Superman. Anul trecut, am văzut Zack Snyder vorbim despre filmul de repornire al lui Superman. El a spus că DC se gândește să aducă negru Kal-El în imagine. Dar vom vedea vreodată o altă versiune a lui Superman? Rămâneți la curent cu noi, pentru a afla totul despre asta, chiar aici.

Tot ce trebuie să știți despre Superman Reboot este aici!

Batmanul repornirea este la doar câteva luni distanță de noi. Trailerul filmului a fost lansat! Publicul este cu adevărat încântat să vadă o aventură profundă a lui Batman. Acum că avem o nouă versiune a lui Batman, fanii DC își exprimă acum o voce față de franciza DC pentru o versiune de repornire a lui Superman. A fost în așteptare de secole.În urmă cu câțiva ani, am auzit că repornirea lui Superman era în proces de filmare. J. J. Abrams producea filmul alături de renumitul scriitor Ta-Nehisi Coates. O încarnare a lui Superman negru era pe cale să aibă loc în film. Fanii au fost foarte încântați de film. Dar repornirea lui Superman nu a apărut niciodată pe ecranul nostru. Ce s-a întâmplat cu filmul este încă un mister! În prezent, filmul este din nou în discuție. Dar vor avea fanii vreodată șansa să vadă Superman repornind?

Zack Snyder lucrează la repornirea lui Superman fără Henry Cavill?

Am văzut deja versiunea lui Zack Synder a lui Superman. Nu se poate nega asta Henry Cavill a reușit rolul de Superman la maxim . Dar iubitorii de benzi desenate simt că a rămas mult mai multă poveste în povestea lui Superman. Nu numai fanii DC din întreaga lume, ci și platforma gigantică DCEU așteaptă să vadă încarnarea neagră a personajului Superman. Sunt zvonuri care spun Zack Snyder lucrează la filmul de repornire al lui Superman . Dar nu credeți încă zvonurile, deoarece Zack Snyder tace complet pe acest subiect.

Nu există nicio îndoială că aceasta este o oportunitate bună pentru Zack Snyder. Regizorul a lucrat deja cu personajul. El este cel care l-a făcut celebru pe Henry Cavill pentru personajul suprem Superman. Zack Snyder poate modifica cu ușurință personajul super-erou. El poate aduce profunzime poveștii lui Superman. Fanii speră să-l vadă pe Kal-El negru în curând în lumea cinematografiei.

Va ceda Zack Snyder cererii fanului? Se va ocupa el de filmul de repornire al lui Superman? Vrem să vedem o versiune mai bună a lui Superman, vrem să explorăm mai multe despre el. Zack Snyder nu ne-a informat încă nimic despre asta. Dar așteptăm cu nerăbdare să primim un răspuns de la el, foarte curând. Asta e tot pentru moment, pentru a primi mai multe astfel de actualizări despre cele mai recente filme și emisiuni, rămâneți conectat cu noi, chiar aici.

EticheteHenry Cavill Omul de oțel Zack Snyder