RuPaul’s Drag Race All-Stars Sezonul 7: Tot ce știm despre data lansării și predicțiile distribuției

Serialul spin-off, „RuPaul’s Drag Race: All-Stars vine cu un alt sezon nou. Concurenții sezonului sunt numiți regine. RuPaul și alți judecători fac spectacolul complet. Recent, emisiunea s-a mutat chiar către un nou canal de streaming. În prezent, al șaselea sezon al emisiunii s-a încheiat și acum oamenii așteaptă încă un sezon. Reginele concurează între ele, pentru a obține premiul în bani de 100.000 de dolari, împreună cu o aprovizionare pentru un an întreg de produse de înfrumusețare de la cosmeticele Anastasia Beverly Hills. Toți membrii concurează pentru a obține un loc în Drag Race Hall of Fame. La fel ca cele 5 sezoane succesive consecutive anterioare, cel recent, sezonul 6 a primit multă apreciere din partea fanilor. Rămâneți la curent cu noi pentru a afla totul despre „RuPaul’s Drag Race All-Stars sezonul 7!

Când va fi lansat RuPaul’s Drag Race All Stars sezonul 7?

Sezonul 6 „RuPaul’s Drag Race All” a fost difuzat anul acesta, pe 24 iunie 2021. Spectacolul a fost difuzat în premieră pe Paramount+. Ultimul sezon al emisiunii a cuprins un total de aproximativ 12 episoade. Ultimul episod și anume, episodul 12 a fost difuzat ieri, pe 2 septembrie 2021, care a marcat sfârșitul sezonului 6. Fiecare episod al emisiunii are o durată de aproximativ 90 de minute sau cam asa ceva. În prezent, unele aranjamente sunt în curs de desfășurare pentru încă un sezon. Așa că credem că va mai fi un sezon pentru spectacol. Deocamdată, încă nu avem actualizări sau știri legate de reînnoirea emisiunii. Paramount+ nu a spus nimic despre sezonul 7 al serialului. Serialul și-a schimbat recent canalul de rețea și a trecut la Paramount+, ceea ce a afectat cu siguranță recenziile emisiunii. Clasamentul emisiunii a scăzut ușor de-a lungul anilor. Dar, în același timp, nu trebuie să uităm că spectacolul are o bază de fani foarte mare. Încă un lucru pe care acum trebuie să îl știe fanii este să urmărească serialul de care aveți nevoie pentru a avea acces la Paramount+. Astfel, pentru a urmări sezonul precedent, obțineți abonamentul Paramount+ cât mai curând posibil. Ultimele două sezoane, și anume cinci și șase, au fost lansate undeva pe la perioada iunie-iulie. Astfel, anticipăm, Sezonul 7 are șanse mari să fie lansat până în anul viitor, 2022, în special în jurul lunii iunie-iulie.Să vă oferim o viziune asupra sezonului precedent al RuPaul’s Drag All-Stars:

Kylie Sonique Love a fost marele câștigător al sezonului precedent, și anume, RuPaul’s Drag Race All Stars Sezonul 6. Câștigătorul personal crede că trecerea la o nouă platformă de streaming nu ar trebui să afecteze deloc marketingul show-ului. Nu trebuie să uităm, de-a lungul anilor, fanii serialului au fost consecvenți cu toate sezoanele serialului. Deci, oriunde merge spectacolul, fanii urmează. Ultimul sezon a fost extrem de surprinzător și distractiv pentru public. Oamenilor le-a plăcut foarte mult modul în care serialul urcă întotdeauna cu un nivel în fiecare nou sezon. Cu un conținut rafinat și mai interesant, una peste alta, ultimul sezon al serialului a fost un sezon bun de succes pentru serial. De îndată ce primim actualizări sau știri legate de sezonul 7, cu siguranță vom fi primii care vă anunță, băieți.