Station 19 Sezonul 5 Episodul 5 Grey’s Anatomy Crossover Data lansării

Introducere

Stația 19 Sezonul 5 a fost lansat recent. Până acum am primit deja conținut cu adevărat interesant pentru cele patru episoade anterioare ale emisiunii. Dar acum, fanii așteaptă să vadă ce se întâmplă în continuare în poveste. Toate privirile sunt acum pe episodul 5 al emisiunii. Stația 19 a crescut foarte bine pe rețeaua ABC. Ultimele 4 sezoane au fost cu adevărat distractive și interesante pentru public. Pentru a ști totul despre Station 19 Sezonul 5 Episodul 5, rămâneți la curent cu noi, chiar aici.

Ce s-a întâmplat anterior la Station 19 Sezonul 5?

Înainte de a continua spectacolul, permiteți-mi să vă fac o recapitulare rapidă despre Station 19 Sezonul 5 Episodul 4. Se pare că un personaj vechi s-a întors pe platourile de filmare ale serialului, nu este nimeni altul decât Diane Lewis. Ea a venit acolo, pentru a preda o lecție specială tuturor ofițerilor. Echipa trebuie să știe mai multe despre persoanele cu boli mintale. Ei trebuie să învețe cum să abordeze aceste tipuri de oameni. În timpul unei sesiuni de exemplu de lucru, Lewis i-a ales în mod surprinzător pe Sullivan și Andy pentru a arăta lumina asupra problemelor lor conjugale. Înainte ca lucrurile să scape de sub control, Bishop a luat inițiativa și a ales-o pe Sullivan în echipa ei.Sullivan și Andy s-au despărțit oficial. Sullivan a semnat actele de divorț și le-a predat lui Andy. I-am văzut, de asemenea, pe Bishop și Sullivan ajutând un tip care avea răni grave. Amândoi l-au dus la spital, soția bărbatului cu siguranță era îngrijorată și zdrobită văzându-și așa soțul. Acum să nu mai amânăm și să trecem direct la discuția despre episodul 5 din sezonul 5.

Station 19 Sezonul 5: Episodul 5 Data lansării

Station 19 Sezonul 5 Episodul 5 este gata și este programat să aibă premiera luna viitoare, pe 11 noiembrie 2021. Fanii sunt foarte încântați să afle ce se întâmplă în continuare în emisiune. Promoția sezonului 5 este și ea. Se pare că va fi o explozie fierbinte și plină de fum acolo. Ce se va întâmpla atunci? Ei bine, pentru a ști totul, trebuie să fii cu ochii pe 11 noiembrie.

Ce se va întâmpla în Station 19 Sezonul 5: Episodul 5?

Experții noștri în incendiu au cu siguranță o provocare pe drum. Promoția pentru următorul episod este deja transmisă online. Am văzut o situație uriașă de explozie și incendiu în promoția oficială a episodului 5. Situația trebuie controlată cât mai curând posibil. Oamenii trebuie să fie salvați de acest masacru. Vor reuși pompierii să controleze situația?

Citește și: Dynasty Sezonul 5 Data lansării; Reînnoirea a fost anunțată la CW

Unde poți să urmărești Station 19 Sezonul 5?

Station 19 Sezonul 5 Episodul 5 este gata să se difuzeze în curând în această lună viitoare, exclusiv pe rețeaua ABC, fix la 20:00 ET. Episoade noi vor fi lansate în fiecare joi din luna următoare. Vă întrebați unde puteți urmări cu toții emisiunea Station 19? Ei bine, ghici ce, avem răspunsul la întrebarea ta. Se poate viziona cu ușurință Sezonul 5 Episodul 5 pe site-ul oficial al ABC și, de asemenea, pe Hulu. Pentru mai multe actualizări și știri despre cele mai recente filme și emisiuni, rămâneți conectat cu noi.