Sylvester Stallone le-a prezentat fanilor cu noul său vecin, un rechin, pe fondul filmărilor Expendables 4

Obișnuirea

În Anglia, Sylvester Stallone începe filmarea Materialele uzabile 4 cu noua lui distribuție și echipă. Sylvester Stallone urmează să înregistreze cel de-al patrulea sezon din The Expendables cu o echipă complet nouă. Sylvester Stallone s-a stabilit în Anglia pentru a se pregăti pentru filmările The Expendables 4, cel de-al patrulea și așteptat blockbuster de thriller de acțiune. Actrița americană este în vogă, deoarece sunt multe filme cu buget mare care vor fi disponibile în cinematografe în anii următori. Al patrulea episod promite un film plin de acțiune cu mize mari, cu o nouă față alături de starurile francizei, oferind o altă călătorie incitantă la care fanii o pot aștepta cu nerăbdare.

Sylvester Stallone a intrat în Anglia pentru a filma Expendables 4

Vedeta în vârstă de 75 de ani, Sylvester Stallone a postat pe Instagram o fotografie cu o postare fericită în Anglia care dezvăluie detalii despre viitorul său proiect Expendables 4. Fanii și-au exprimat așteptarea pentru film, iar utilizatorii rețelei nu și-au putut controla entuziasmul, deoarece comentariile lor erau deplin.The Expendables

Prima parte din The Expendables, scrisă și creată de Sylvester Stallone, a fost prezentată pentru prima dată în 2010, prezentând vedete precum Dolph Lundgren, Jason Statham și Randy Couture. Serialul creat de Stallone reunește zeci de celebrități de la Hollywood pentru a se uni ca eroi și a lupta cu adversarii lor. Filmul a fost un succes de succes cu venituri anuale de 274,5 milioane de dolari, iar a doua parte a seriei a fost lansată doi ani mai târziu. La fel ca și primul sezon, sezonul 2 al seriei a fost, de asemenea, foarte bun și a prezentat, de asemenea, revenirea unor vedete precum Dolph Lundgren, Jason Statham și Randy Couture, precum și multe staruri noi.

Prezentare exclusivă

Stallone a postat un clip din ultima zi în care a filmat The Expendables 4 într-o previzualizare recentă a unui film pe care l-a distribuit pe Instagram. Stallone și-a împărtășit deja fotografiile din culise cu Jason Statham, precum și un set de fotografii cu el mergând pe o motocicletă.

Potrivit rapoartelor, filmul este considerat a fi unul dintre cele mai mari hituri vreodată. Sper că așteptarea mult mai lungă a fanilor se va încheia în curând. Rămâneți pe fază pentru mai multe actualizări.