The Goldbergs Sezonul 9 Episodul 4; Data lansării și spoilere

În al treilea episod din sezonul 9 din ‘ Soții Goldberg „Parcul acvatic preferat al lui Barry va fi demolat, iar el trebuie să găsească o modalitate de a-l salva. Drept urmare, el solicită ajutorul lui Adam pentru a organiza o petiție pentru a se opune petiției domnului Glascott de a o demola. Între timp, pregătirile pentru nuntă ale lui Geoff și Erica nu merg atât de bine pe cât speraseră. Deci, ce vom putea vedea în The Goldbergs Sezonul 9 Episodul 4?

Sezonul 9 Episodul 4 Data lansării

Episodul 4 din sezonul 9 „The Goldbergs” va fi difuzat pe ABC pe 13 octombrie 2021, la ora 20:00. ET. În fiecare miercuri, sunt lansate episoade noi cu o durată de 22 de minute.Sezonul 9 din The Goldbergs: Distribuție și personaje

Sezonul 9 din The Goldbergs Cei mai mulți dintre membrii distribuției inițiale probabil se vor întoarce în program în rolurile lor originale. Jeff Garlin în rolul lui Murray în serialul clasic Christian Goldberg, patriarh, Wendi McLendon-Covey în rolul Beverly Goldberg, matriarhul, naratorul, Troy Gentile în rolul lui Barry Norman Goldberg, genul Middle Kid, Hayley Orrantia în rolul Erica Dorothy Goldberg, copilul bătrân și acru și Sean Giambrone / Patton Oswalt ca Adam Frederick Goldberg, copil mic

Citește și: Viitorul sezonului 5 al On My Block rămâne neclar; Va elibera?

Recapitulare a episodului 3 al sezonului 9 al lui Goldberg

„Riptide Waters”, cel de-al treilea episod al sezonului 9, are loc în parcul acvatic omonim când domnul Glascott este rănit. Cu toate acestea, ulterior își creează propria petiție pentru a-și păstra vechea bântuire de la demolare. El colaborează cu Adam pentru a realiza un documentar despre experiențele câtorva oameni acolo.

Când locuitorii din Riptide Waters încep să se confrunte cu preocupările existente, lucrurile iau o întorsătură gravă. În loc să folosească materialul pe care l-au adunat, Barry și Adam creează un film promoțional pentru parc, care este evident respins de consiliu. Barry este întristat de rezultat, dar Adam părea mai îngrijorat de CV-ul său, care ar include toată activitatea lui în parc acvatic. Deci, este cu adevărat o victorie pentru el. Cu toate acestea, când Barry își dă seama de acest lucru, îl atacă pe Adam. Mai târziu, Barry îl găsește pregătindu-se să facă o plimbare la parcul acvatic și îl confruntă.

Adam înțelege în sfârșit că copilăria lor a dispărut pentru totdeauna și că nu este nimic mai dureros. El și Barry, pe de altă parte, se hotărăsc să-și lase trecutul în urmă și să creeze loc pentru noi amintiri. În altă ordine de idei, Geoff caută terapie profesională în căsătorie de la un specialist în căsătorie, dar acest lucru nu rezolvă conflictul Erica cu mama ei. Beverly își impusese voința în pregătirile de nuntă, ceea ce a iritat-o ​​pe viitoarea mireasă. Spre uşurarea lui Geoff, femeile apar la şedinţa de terapie!