Urmează o altă viață sezonul 3? Katie Sakhoff vrea mai mult

Introducere

„Another Life” este un spectacol SF dezvoltat și scris de Aaron Martin. După apariția piesei misterioase de tehnologie extraterestră, lumea evoluează. Astronautul Niko Breckinridge conduce o campanie intersiderală pentru a-și găsi sursa cu un grup format din câțiva camarazi aleși pe Salvare, iar soțul ei, Dr. Erik Wallace, încearcă să descopere adevărul tehnologiei extraterestre de pe pământ. În a doua tranșă, după ce au aflat că extratereștrii nu sunt atât de inofensivi pe cât se spune, Niko și echipa ei trebuie să se întoarcă pe Pământ pentru a-i avertiza pe toată lumea. Primul sezon din Another Life a fost difuzat pe 25thIulie 2019. După aceea, show-ul a fost criticat negativ de către tocilari, dar publicul larg și-a dat multă părere pozitivă pentru acest spectacol. Ca și 2ndsezonul tocmai a fost difuzat pe Netflix pe 14thOctombrie a acestui an, constând din 10 episoade, fiecare având o durată de vizionare de 40 de minute în medie. Să vorbim deocamdată despre Another Life Sezonul 3.

Data de lansare așteptată pentru Another Life Sezonul 3

Deci, pentru data lansării din Another Life Sezonul 3, nu vă putem oferi o dată exactă sau o perioadă de timp. Atât Netflix, cât și creatorul acestei emisiuni nu au făcut niciun fel de anunț public cu privire la cel de-al treilea sezon. Cu toate acestea, Katee Sackhoff actrița care apare în rolul lui Niko în serial și este, de asemenea, unul dintre producători, a confirmat într-un interviu în 19 ani, că creatorul și echipa au suficiente materiale de poveste pentru a continua cel puțin încă 2 sezoane. . Deci, putem spune cu siguranță că, la un moment dat, se va întâmpla Another Life Sezonul 3.La sfârșitul zilei, totul depinde de cantitatea de spectatori pe care o obține emisiunea. Așadar, dacă se întâmplă ca sezonul 2 lansat recent să fie și un succes ca prima tranșă, probabilitatea de a obține un alt sezon devine mai evidentă. În plus, știm că producția de 2ndsezonul a fost amânat din cauza pandemiei globale de COVID și întrucât situația nu este în calea unei normalizări ulterioare, putem spune că va afecta și producția celui de-al treilea sezon. Având în vedere situația actuală și rezultatul pozitiv al 2ndsezon, putem spera să vedem Another Life Sezonul 3 cândva anul viitor.

Distribuție așteptată pentru Another Life Sezonul 3

Pe lângă Katee care joacă rolul Niko, sezonul 3 din Another Life poate juca pe Justin Chatwin în rolul lui Erik Wallace, Samuel Anderson în rolul lui William, Elizabeth Ludlow în rolul lui Cas Isakovic, Lina Renna în rolul Jana Breckinridge-Wallace, Selma Blair în rolul Harper Glass, Tongayi Chirisa în rolul lui Richard Ncube, Alexander Eling în rolul Javier Almanzar, Alex Ozerov în rolul lui Oliver Sokolov, Blu Hunt în rolul lui August Catawnee, JayR Tinaco în rolul Zayn Petrossian, AJ Rivera în rolul lui Bernie Martinez, Parveen Dosanjh în rolul Dr. Nani Singh, Dillon Casey în rolul lui Seth Gage, Shannon Chan-Kent în rolul Iara și Kurt Yaeger în rolul lui Dillon Conner.

Intriga anticipată pentru o altă viață Sezonul 3

În sezonul 3 Another Life, ahaianul real poate apărea pentru prima dată. Motivele lor pentru construirea acestui tip de IA complexă care a fost concepută pentru uciderea în masă vor ieși la iveală. Omenirea se poate manifesta ca o forță, aducând bine în galaxie, opunându-se credințelor AI ahaiene. Cas va comanda misiunea de data aceasta.