Xbox se va alătura echipei Night Mode în curând, deoarece plănuiește să aducă Night Mode pentru utilizatori

Microsoft a lansat o nouă actualizare Xbox pentru abonații programului Xbox Insiders „Alpha Skip-Ahead” care oferă o funcție nouă și mult așteptată: Modul Noapte.

Xbox Night Mode va fi disponibil în viitorul apropiat.

Potrivit unei postări de blog pe Xbox Wire oficial, Microsoft lucrează la o nouă funcție „Mod noapte” pentru sistemele sale Xbox. Cu toate acestea, Xbox Insiders au primit deja această caracteristică, care este în prezent în faza de testare. Programul Xbox Insider permite în mod normal clienților să vadă din timp unele dintre funcțiile care sunt încă în dezvoltare.Potrivit surselor, Xbox Night Mode le-ar permite jucătorilor să-și îmbunătățească experiența de joc în timp ce dorm. Acest mod de noapte vă permite să adăugați filtre pe ecran, reducând în același timp luminozitatea luminilor LED ale consolei și ale controlerelor.

„În Setări, a fost adăugată o nouă funcție numită Night Mode! Utilizatorii își pot reduce și filtra ecranul, precum și pot ajusta luminozitatea LED-urilor consolei și controlerului. Vă rugăm să rețineți că localizarea este încă în lucru, astfel încât funcționalitatea este disponibilă doar în limba engleză pentru moment”, se arată în postarea de anunț Xbox.

De asemenea, puteți utiliza un filtru de lumină albastră pentru a vă asigura că calitatea somnului nu este periclitată atunci când jucați până târziu. Cei care au avut șansa de a folosi funcția au fost cu adevărat încântați.

În plus, puteți viziona mai jos un videoclip de la reporterul The Verge, Tom Warren, care demonstrează Modul Noapte în acțiune.

În Alpha Skip-Ahead Ring, doar pe invitație, Microsoft a început să testeze o nouă setare Night Mode cu Xbox Insiders. Utilizatorii Xbox pot folosi această funcție pentru a-și estompa ecranele și pentru a activa un filtru de lumină albastră, dacă doresc.

Luminozitatea LED-urilor de pe controlere, precum și butonul de pornire Xbox pot fi controlate de utilizatori. Modul poate fi, de asemenea, programat să se declanșeze într-un program și va face acest lucru între orele specificate de dvs. Dacă doriți să-l activați, există și un mod întunecat la nivelul întregului sistem.

Deoarece funcția este în prezent în Alpha, cu siguranță va trece prin nivelurile Beta, Delta și Omega înainte de a deveni disponibilă pe scară largă.

Accesați magazinul și căutați aplicația Insider dacă doriți să faceți parte din programul Xbox Insider. Descărcați-l pe computer, deschideți-l și apoi faceți clic pe Alăturare.

Asta este tot ce este. Ați câștigat titlul de Insider. Este important să ne amintim că există mai multe niveluri pentru a fi un Insider; vei începe de la Omega și vei merge până în Delta după ce ai terminat niște treburi obligatorii. Vi se va oferi posibilitatea de a vă alătura nivelului Beta după trei luni de acces Delta.

Nu veți fi mutat imediat între niveluri, așa că, când sunteți gata, accesați fila Previzualizări, alegeți Previzualizarea actualizării Xbox, deschideți panoul Informații și selectați Gestionați. Puteți alege orice nivel la care doriți să fiți membru de aici.

În cea mai mare parte, acesta va fi sfârșitul. Nivelurile Alpha și Alpha sunt deschise numai pentru cei care au fost invitați.